Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 geheimen van Victoria’s Secret modellen

Bram
3 min read

Je hebt meer nodig dan alleen goede genen om een Victoria’s Secret model te zijn. De meeste modellen houden van ballet en eten een proteïnerijk dieet. Anderen houden van boxen of andere gevechtssporten. Wij onthullen de 6 geheimen van Victoria’s Secret modellen.

1.Dans, laat je gaan

Victoria’s Secret modellen houden van ballet om hun lichaam mooi, gespierd en flexibel te houden. Het is de ideale sport om je lichaam te trainen én elegant te leren bewegen. Zo is er zelfs een ballet-workout ontstaan. Ook als je geen danser ben kan je een ballet-workout volgen. Het is een combinatie van pilates met de elegante bewegingen die je in ballet terugvindt. Dansen is de ideale sport. Op de muziek vergeet je zelfs dat je aan het sporten bent. Victoria’s Secret modellen zweren erbij.

2.Eet proteïnerijke maaltijden

Van al dat bewegen krijg je natuurlijk honger. Victoria’s Secret modellen zijn echte sporters, ze weten dat ze hun lichaam genoeg voedingsstoffen moeten geven. Daarom eten ze meerder kleine porties per dag. Bij voorkeur kiezen ze voor proteïnerijke voedingsmiddelen met groene bladgroenten en twee stukken fruit. Sappen en smoothies zijn ook erg populair. Suiker, rood vlees en zuivel zijn de vijand. Bonen, linzen, kikkererwten en quinoa zijn de way to go.

3.Zoek een sport waar je van houdt

Of het nu boxen, zwemmen, pilates, hardlopen, tennis of fietsen is. Elke Victoria’s Secret model heeft haar eigen favoriete sport. Het is de kunst om enkele sporten te kiezen die je echt leuk vindt en deze af te wisselen. Alleen zo kan je een mooi lichaam krijgen en houden. Sport minstens 4 tot 5 keer per week als je een echt modellen lichaam wil krijgen.

4.Drink veel water, en daarna nog meer

Dat water belangrijk is weten Victoria’s Secret modellen maar al te goed. Ze drinken elke dag minstens 1,5 tot 2 liter water. Dat doen ze door altijd een hervulbare fles mee te brengen en deze een paar keer per dag op nieuw op te vullen met kraantjeswater.

5.Hydrateer je huid

Een goede huid heeft verzorging nodig. Victoria’s Secret modellen gebruiken natuurlijke producten, zoals kokosolie, om make-up te verwijderen en hydrateren hun huid met een voedende crème.

6.Wees lief voor jezelf

De modellenwereld kan hard zijn, maar als je echt succes wil hebben moet lief zijn voor jezelf. Victoria’s Secret modellen nemen elke morgen de tijd om in de spiegel te kijken en tegen zichzelf te zeggen dat ze mooi zijn. Als je lief bent voor jezelf krijg je meer zelfvertrouwen waardoor je nog mooier wordt.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…