Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Brouwerij Haacht lanceert 8 nieuwe bieren

Camille
2 min read

Brouwerij Haacht  lanceert een reeks nieuwe bieren onder de naam 'Super 8'. Daarmee gaat de brouwer terug naar een van de allereerste bieren die het ooit produceerde.

Super 8

Met het nieuwe gamma, SUPER 8; brengt Brouwerij Haacht een ode aan het bier, met één SUPER 8-bieren in verschillende vertrouwde bierstijlen. De meeste geliefde kenmerken van een bepaalde biersoort worden behouden, maar gekruid met een flinke dosis brouwplezier en een unieke twist.

SUPER 8 verwijst naar één van de eerste bieren van Brouwerij Haacht, uit de tijd toen pils nog een nieuwigheid was. De naam is een duidelijke knipoog naar het innovatieve en vernieuwende karakter dat de brouwerij toen al had, en krijgt nu een tweede leven met het nieuwe gamma.
De eerste 2 bieren, SUPER 8 Export en SUPER 8 IPA, zijn vanaf nu beschikbaar in de horeca, bij de betere drankenhandelaar en exclusief bij Delhaize. De zes andere worden later gelanceerd.

1. SUPER 8 Export

SUPER 8 Export is een glutenvrij bier, gekruid met fijne hoptoetsen en met een laag alcoholpercentage (4,8%). Deze lichtblonde pils wordt gebotteld in een flesje van 33 cl en is een echte doordrinker. Ideaal voor liefhebbers van een pint zonder gedoe.

2. SUPER 8 IPA

Dit bier bier geeft een nieuwe, frisse dimensie aan de populaire biersoort IPA. Met een alcoholpercentage van 6%, een gedoseerd hopbitter karakter en mooie citrus – en pompelmoestoetsen die voortkomen uit de hop, smaakt deze IPA van lage gisting verfijnder en evenwichtiger dan veel van zijn soortgenoten.

Over Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht is de derde grootste bierbrouwer in België. Naast haar pils, Primus, brouwt ze ook verschillende speciaal-, abdij-, fruit-, wit-, amber- en tafelbieren.De bekendste zijn Keizer Karel, Tongerlo en Mystic.
Daarnaast staat deze brouwerij ook in voor de exclusieve botteling van Pepsi, bestemd voor het Belgische horecakanaal. Haar hoofdactiviteit is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel thuis- als exportmarkt. Consumenten kunnen ook haar producten terugvinden bij de betere drankenhandelaars en supermarkten. In Frankrijk opereert zij onder Brasserie du Coq Hardi en in Nederland als Bierbrouwerij De Leeuw.

Persbericht: Brouwerij Haacht pakt uit met acht nieuwe bieren.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…