scrollTop top

De gearomatiseerde waters ‘Spa Touch Of’ lanceren twee nieuwe smaken : appel en perzik

De gearomatiseerde waters ‘Spa Touch Of’ lanceren twee nieuwe smaken : appel en perzik

Water drinken past helemaal in onze huidige lifestyle! Ons lichaam bestaat uit maar liefst 60% water. Maar we verliezen ook constant vocht, en dat verloten water moet dagelijks aangevuld worden om gezond te blijven. Als het verlies niet in balans is met wat je aanvult, dan kan je uitgedroogd raken. Zeker in warmere periodes, op grote hoogtes en tijdens intensieve en langdurige sportsessies moet je voldoende bijtanken.

Natuurlijk mineraalwater

Natuurlijk mineraalwater is de natuurzuivere en gezonde drank bij uitstek. Maar de consumenten zijn vaak op zoek naar smaakvariatie voor hun hydratatiebehoeften. De bruisende gearomatiseerde waters “Spa Touch Of” 100% natuurlijk zijn daarom de ideale manier om te variëren om water te drinken, met een fruitsmaak. Na het enorme succes van Spa Touch of Citroen, Munt, Zwarte bes en Pompelmoes, wordt het assortiment uitgebreid met 2 nieuwe smaken: Appel en Perzik.

 • Spa Touch of Apple (appel) is verkwikkend en tintelfris door het vleugje aroma Granny Smith appel,
 • Spa Touch of Peach (perzik) heeft een fris-zoete perziksmaak.

Calorieën onder controle

Veel mensen verwarren een dorstsignaal met een knorrende maag. Daarom raden voedingsdeskundigen aan om een groot glas water te drinken voor je aan het snacken slaat. De kans is namelijk groot dat je dan net zo goed tevreden bent. Veel water kan dus helpen om je calorie-inname te beperken. Vervang daarom suikerrijke dranken door water en kies regelmatig voor voedingsmiddelen met een hoog water- gehalte: je lijn zal je dankbaar zijn.

De gearomatiseerde waters van Spa brengen het beste van de natuur. Ze bevatten geen calorieën, suiker of andere toevoegingen, voor een sprankelende verfrissing en een unieke smaakbeleving. En dit op elk moment van de dag.
De markt van gearomatiseerd water in België kent, sinds de komst van het gamma Spa Touch Of, een spectaculaire groei. Het totaal volume is in 3 jaar tijd vrijwel verdubbeld, van 4,9 miljoen liter naar 9,6 miljoen liter. Het gamma Spa Touch Of heeft intussen een marktaandeel van bij de 30%.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!