scrollTop top

Deze 5 ingrediënten zorgen ervoor dat je haar sneller groeit!

Deze 5 ingrediënten zorgen ervoor dat je haar sneller groeit!

Wil jij ook dat je haar sneller groeit? Je haar groeit helaas niet zo snel als je zou willen. Om je haar sneller te doen groeien, moet je ervoor zorgen dat je lokken de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben. Een gezonde levensstijl is van essentieel belang voor de groei van je haar. Laat die extensions achterwege, deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar zal groeien:

1. Eieren

Eigeel zorgt ervoor dat je haar diep wordt gevoed in de haarzakjes. Eieren bevatten omega 3 en biotine, waardoor je sterker en gezonder haar krijgt.

2. Vis

Vis (vooral vette vis) is rijk aan vitamine A. Vitamine A is belangrijk voor de ogen, een gezonde huid, de groei en de weerstand.

3. Zonneploempitten

Zonnebloempitten zijn rijk aan vitamine E en biotine. Het volume van je haar kan toenemen door biotine.

4. Zoete aardappel

Zoete aardappel is rijk aan bèta-caroteen (wordt in het lichaam omgezet in vitamine A). De aardappel bevat ook heel wat antioxidanten. Antioxidant is een stof die schade in je lichaamscellen voorkomt, dus ook in je haarcellen. Bovendien is zoete aardappel goed voor je algehele gezondheid en uiterlijk.

5. Kokosmelk

Kokosmelk (drinken of gebruiken als haarmasker) stopt de haaruitval en zal ervoor zorgen dat de hargroei gestimuleerd wordt. Kokosmelk maakt je haar ook sterk en gezond want het bevat magnesium, ijzer, kalium, eiwitten, vitamine B3 en B6 en essentiële vetzuren.
 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  241.210.436
 • Aantal
  doden
  4.909.667
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.292.887
 • Aantal
  doden
  25.797

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!