Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen doen mannen beter niet in bed

Anja
2 min read

Het komt wel eens voor dat de vrijpartij minder goed is dan je verwachtte. Waar ligt dit nu aan? Er zijn veel factoren die meespelen: de locatie, de sfeer, … Hieronder 5 dingen die mannen beter niet moeten doen in bed.

Met jezelf bezig zijn

Kom jij elke keer klaar na 3 minuten terwijl je vriendin nog lang niet klaar is? Ga je dan vervolgens gelijk verder met waar je mee bezig was voor de seks? Dit kun je beter laten tijdens de seks. Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Het voorspel én het naspel zijn minstens zo belangrijk als de daad zelf.

Onzekerheid

Vrouwen willen een echte macho in bed. Ga niet telkens vragen of je het wel goed doet. Vrouwen worden hier alles behalve opgewonden van. Weet je het even niet meer? Doe dan gewoon alsof je precies weet waar je mee bezig bent.

Neem initiatief

Mannen houden ervan als de vrouw initiatief neemt. Maar vrouwen willen ook niet voortdurend het voortouw nemen. Laat niet alles aan haar over en neem zelf ook initiatief.

Zoenen na het beffen

Zoals jullie weten, houden vrouwen verschrikkelijk erg van zoenen maar als je haar net lekker daar beneden met je tong bevredigt hebt, hoef je niet meteen aan te kloppen voor een “french kiss”.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…