Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit vinden vrouwen een echte afknapper in bed

Anja
6 min read

Op het moment dat je zin hebt in seks, maar is je man of vriend niet in de mood is en je niet met jezelf aan de slag wilt gaan, dan kan de onderstaande lijst met afknappers in bed je (tenminste tijdelijk) verlossen van alle lust. Het enige dat je hoeft te doen, is het lijstje even doorlezen en je voorstellingsvermogen de vrije loop te laten.

Vreemde geurtjes daar beneden

Zelfs vandaag de dag zijn er helaas nog altijd mannen die niet weten dat hun penis niet alleen gebruikt, maar zeker ook regelmatig grondig gereinigd, dient te worden. Vieze geurtjes daar beneden, of erger nog de aanwezigheid van piemelbrie (officieel wordt dit ook wel smegma genoemd) zijn echt een afknapper in bed. Niet alleen zal een stinkende penis alle opwinding als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar ook is deze erg onhygiënisch en kan de eigenaar van dit geslachtsdeel er zelfs vervelende aandoeningen aan overhouden.

Een penetrante lichaamsgeur

Veel vrouwen vinden vers zweet van een man niet bepaald vies ruiken en beschrijven de geur vaak zelfs als opwindend. Een man die echter overdadig ruikt, of beter gezegd stinkt, zal zeker zorgen voor een enorme afknapper in bed. Hierbij kun je onder andere denken aan de stank die onder oksels vandaan kan komen, bijvoorbeeld als de man in kwestie net zware lichamelijk inspanningen heeft geleverd. De onprettige geur kan echter op een eenvoudige en snelle manier worden verwijderd door even een washand met wat water en zeep te gebruiken.

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat een man over zijn volledige lichaam ruikt alsof hij al in geen maanden een bad heeft genomen, dan zullen veel vrouwen hem per direct hun bed uitsturen met het dringende verzoek zich eerst grondig op te gaan frissen.

Exen vergelijken is not done

Vergelijkingen met een ex, of een andere voormalige sekspartner, zijn een enorme afknapper in bed. Wanneer je lief op een minder subtiele manier je ongevraagd laat weten wat zijn ex van bepaalde zaken vond, dan doe je er verstandig aan om hem direct duidelijk te maken dat je hier niet van gediend bent. Indien zijn ex immers beter is in bed dan heeft hij bij jou niets te zoeken. Vergeleken worden met de daden van een ex van je sekspartner is dan ook niet echt chique te noemen.

Fout mannenondergoed

Als je van je lief houdt dan accepteer je van hem dat hij in die oubollige witte onderbroeken rondloopt die hij eens per grootverpakking aan heeft geschaft, en die bovendien erg lekker zitten. Maar op het moment dat hij in bed stapt met echt fout mannenondergoed dan kan dat een behoorlijke afknapper voor je betekenen. Zo zijn er een heleboel verschillende foute exemplaren verkrijgbaar, bijvoorbeeld boxers met de afbeelding van een superheld, tanga’s die voorzien zijn van een “anatomische vorm” of zelfs mannenondergoed dat voorzien is van een olifantenslurfje. Van dit soort ondergoed zul je niet echt opgewonden kunnen raken en zal je liefdesspel zeker geen boost krijgen.

Dirty talk

Wat zogenaamde dirty talk tijdens een vrijpartij kan soms erg opwindend zijn. Maar ook hier zijn er bepaalde grenzen en kun je bijvoorbeeld behoorlijk afknappen als je lief opeens termen gebruik als: hoer, slet en teef. Indien je lief zomaar uit het niets met foute dirty talk aan komt zetten, terwijl hij in het verleden vooral lieve koosnaampjes in je oor fluisterde tijdens het vrijen, dan is het misschien hoogtijd geworden om het pornokanaal op je televisie van een (andere) pincode te voorzien. Dirty talk kan in dit soort gevallen namelijk niet als charmant worden beschouwd en je zelfbeeld en eigenwaarde zelfs forse schade toebrengen.

Scheten laten tijdens de seks

Een scheetje laten tijdens de seks, dat gebeurt iedereen wel een keertje, maar wanneer je sekspartner voortdurend darmgassen laat ontsnappen en de geur in bed ondraaglijk wordt, dan is het moment aangebroken om hem eerst wat fatsoen en de nodige manieren te leren. Scheten en boeren laten tijdens het vrijen dat doe je, zelfs bij je partner, niet en al zeker niet tijdens een intiem samenzijn.

Sokken aan tijdens de seks

De meeste vrouwen zullen direct afknappen op een man die zijn sokken aan heeft gehouden tijdens een vrijpartij. Zijn sokken horen dan ook niet in bed, maar in de wasmand. Er zijn zelfs bepaalde sokken, zoals die vreselijk lelijke witte sportexemplaren, die linea recta naar de vuilnisbak mogen worden verbannen.

Voorspel overslaan

Mannen die niet of nauwelijks weten wat ze met de clitoris moeten beginnen, bestaan ook vandaag de dag nog steeds. Je kunt echter ook een man tegen het lijf lopen die enkel aandacht geeft voor zijn eigen seksuele genot. Dit heerschap heeft dan ook meestal niet veel oog voor het voor- en naspel. Deze mannen kun je in de regel niet heropvoeden en hem leren om ook aan jouw behoeftes aandacht te schenken. Beter ruil je dit soort mannen dan ook direct in voor iemand die zichzelf minder in het middelpunt van de belangstelling zet.

Goede conditie is noodzakelijk

Op het moment dat je besluit om te gaan klussen, dan kies je doorgaans ook voor het beste gereedschap. Tijdens een vrijpartij gelden ook vergelijkbare regels en kan er alleen worden gepenetreerd met een voldoende stijve penis. Een (te) slappe penis zal alleen maar voor de nodige frustratie zorgen voor allebei de partners. Jullie zullen dan onder andere alles in het werk gaan stellen om nog iets te maken van dit liefdesspel. Incidenteel een minder stijve penis hebben, is echter niets om je zorgen over te maken en volkomen normaal. Wanneer een man daarentegen lijdt aan een erectieprobleem dat structureel de kop opsteekt, dan is het zaak om je huisarts hierover te raadplegen.

Brillen en seks gaan (bijna) niet samen

Een bril staat alleen leuk als je er het juiste gezicht voor hebt. Om die reden kan een bril bij bepaalde mannen dan ook voor lachwekkende situaties leiden, terwijl bij een ander een bril juist iets extra toevoegt aan zijn voorkomen. Wanneer je met een man in bed belandt dan is het echter altijd verstandig om brillen even opzij te leggen. Een man die een bril draagt tijdens een vrijpartij zal in de regel namelijk kunnen rekenen op een minder enthousiast onthaal. Veel vrouwen ervaren de bril immers als een ware afknapper op seksueel gebied.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…