Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is de nieuwste beautytrend

Anja
2 min read

De laatste tijd heb je er ongetwijfeld al veel van gehoord: contouring. Contouren (shapen) betekent dat je je gezicht meer vorm geeft. Maar nu is er nog een nieuwe trend in beautyland: striping.

Contouring

Bij contouring gebruik je  aan de zijkanten van je gezicht donkere kleuren en in het midden van je gezicht lichtere kleuren. Door de contouring techniek krijgt je gezicht een bepaalde structuur: een strakke kaaklijn en een smallere neus en kin. Deze make-up maakt je gezicht ‘krachtiger’ en ‘ronder’. Kim Kardashian staat bekend om haar contouring. Haar contourtechniek is zwaarder. Zij brengt eigenlijk op alle highlight-plekken een lichte concealer aan en op de contour plekken gebruikt ze een donkere foundation. Vervolgens vervaagt ze alles met een make-up borstel.

Striping is het nieuwe contouring

De nieuwste trend is striping. De striping techniek is een manier om bronzer aan te brengen. Daardoor zul je er frisser en jonger uitzien. Striping is dus eigenlijk ook een bepaalde contouring techniek, maar het is simpeler en sneller dan het origineel. Voor striping heb je een matte bronzer nodig, een buffing brush en een fluff brush. Op YouTube kan je al heel wat tutorials vinden om de striping techniek onder de knie te krijgen!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…