Fruit met zure room en noten

fruit-met-zure-room-noten.jpg

Een lekkernij samengesteld uit ambachtelijke room, rood fruit en krokante noten; dat klinkt heerlijk. Loopt het water je al in de mond? Ontdek snel het recept voor deze lekkernij!

Dessertidee of gezond ontbijt?

Met de yoghurt en room van Pur Natur kan je alle richtingen uit. Heb jij heel het kerstmenu reeds uitgedokterd maar twijfel je nog over het dessert? Pur Natur’s zure room kan zeer divers gebruikt worden en geeft die extra touch aan jouw gerecht. Laat je inspireren door onderstaand recept! Verrassend en buitengewoon lekker. Of misschien heb jij al een goed voornemen voor 2016? Ook als gezond ontbijt kan deze topper dienen.

Fruit met zure room en noten

Wat heb je nodig?

  • 300 g gemengde bosbessen (kan ook perfect met diepvriesfruit)
  • 60 g geroosterde hazelnoten
  • 200 g  zure room of natuuryoghurt
  • 1 theelepel kaneel

Aan de slag!

  1. Mix de bosbessen kort.
  2. Mix de geroosterde hazelnoten samen met de theelepel kaneel.
  3. Leg onderaan een paar lepels Pur Natur zure room of natuuryoghurt, daarop lepel je de fruitmix en daarop komen de noten.
  4. Eindig met de zure room of natuuryoghurt en werk af met nog wat noten.