Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezond magazine nu overal te koop!

Anaïs Foriers
2 min read

Nu de coronacrisis onze gezondheid meer dan ooit naar de voorgrond duwt, bundelen onze experten en gezondheidsjournalisten de krachten in dit unieke magazine! Gezond geeft jou alle essentiële informatie die je nodig hebt om jezelf en de jouwen door deze storm te loodsen én voorbereid te zijn op de komende stormen, want die komen er helaas zeker. 

Covid-19 heeft ons allemaal van onze sokken geblazen, van de ene seconde op de andere viel ons leven stil en werd iets essentieels als een hand, een knuffel of een kus plots levensgevaarlijk. Stilaan komt nu het besef dat het leven zoals we het kenden niet snel zal terugkomen want zolang er geen vaccin en medicijn is, blijft het besmettingsgevaar reëel. Maar de tijd van hulpeloos toekijken is wel voorbij, het moment is daar om dit virus naar de passagiersstoel te verwijzen en zelf terug de pedalen van ons leven over te nemen. En Gezond helpt je hier graag bij, samen met ons team van topexperten. Zo vertelt Marc Van Ranst wat we leerden uit voorbije epidemieën en hoe hij verwacht dat het virus zich tijdens de zomermaanden en de herfst zal gedragen. 

Verder lees je ook hoe je je weerstand en deze van je kinderen in topconditie kan brengen zodat je optimaal beschermd bent en we hebben natuurlijk ook oog voor je mentale veerkracht want die komt in deze onzekere tijden ook serieus onder druk te staan. Daarnaast is er in dit magazine uiteraard ook plaats voor fun. We selecteerden de allerleukste work-outs én de lekkerste gezonde BBQ-recepten, je kan ontspannen met uitdagende puzzels en last but not least kan je vier supergeweldige relaxweekends winnen!

Dringend tijd dus om langs de krantenwinkel of supermarkt te lopen! 

We wensen je veel leesgenot, zorg voor jezelf en elkaar,

De Gezond-redactie 

Door Anaïs Foriers

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…