Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gratis online begeleiding door een persoonlijke diëtist? Het kan!

Camille
3 min read

Voorbij zijn de tijden dat je voor professionele begeleiding gegarandeerd torenhoge kosten kon verwachten. Tegenwoordig is het mogelijk om gratis online begeleiding te krijgen van een persoonlijke diëtist. Ontdek hier de voordelen ervan.

Betere resultaten

Professionele begeleiding is vrijwel altijd een garantie op betere resultaten dan wanneer je het alleen zou doen. Uit onderzoek is dit ook dusdanig als effectief gebleken. Oók online begeleiding belooft vanwege de flexibiliteit van tijd en locatie succesvolle resultaten.

Stijgende populariteit

De afgelopen periode heeft online begeleiding van een stijgende populariteit genoten. Omdat het online is, kun je er in je eigen tijd en op je eigen termen mee bezig zijn. Je hoeft niet langer rekening te houden met afspraken buiten of tijdens je werkuren om fysiek langs te gaan bij een diëtist voor begeleiding.

Betrouwbaar

De informatie en feedback die je krijgt van je persoonlijke diëtist is betrouwbaar en speciaal

op jou afgestemd. Online is er aan informatie over afvallen geen tekort maar dat is allesbehalve op maat en niet in lijn met jouw persoonlijke behoeften. Dat kan beter! Met een persoonlijk plan voor persoonlijk succes.

Verantwoord

Er bestaan programma’s waarmee je op een aangename manier kunt afslanken. Met een persoonlijk samengesteld stappen-en voedingsplan word je begeleid door gediplomeerde diëtisten om zelfstandig een gezonde levensstijl vol te houden. De kans op terugvallen in oude gewoontes wordt op deze manier aanzienlijk verkleind.

Dit behandelprogramma is medisch verantwoord omdat het o.a. ook rekening houdt met alle belangrijke energie-en voedingswaarden die nodig zijn om een gezond gewicht te bereiken. Ieder mens is uniek en de algehele gezondheid is een belangrijke factor tijdens het afvallen. Op maat samengestelde programma’s sluiten perfect aan op de behoeften per individu.

Alles online

De communicatie en feedback verloopt online of via de telefoon. Je kan via je persoonlijke online programma alle informatie terugzien en terecht voor ondersteuning.

Ontdek het zelf

Persoonlijk succes is de beste graadmeter en het beste voorbeeld. Velen zijn enthousiast over de ondersteuning van een persoonlijke diëtist en de bijkomende nazorg. Wie goed geïnformeerd is, is namelijk in staat om betere keuzes te maken. Vanwege de gevarieerde voedingsplannen en de actieve begeleiding wordt het veel makkelijker om een evenwichtig voedingspatroon vast te houden.

Laat je daarom informeren over de mogelijkheden en plan een gratis online consult bij Prodimed.

Nog meer tips over afvallen met een persoonlijke diëtist? Klik hier »

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…