Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Als je hierop drukt zal je vermageren

Bram
2 min read

Acupressuur is een traditionele Chinese geneeskundige techniek. Via verschillende drukpunten op je lichaam kan je je gezondheid verbeteren. Het is een doeltreffende manier om gewichtsverlies te stimuleren en vele mensen zweren er dan ook bij. Probeer deze 5 drukpunten zelf en je zal verrast zijn door het resultaat. Eerlijk, wat heb je te verliezen?

1.Het oor-punt

Als je op dit punt drukt zal je hongergevoel onderdrukt worden. Druk gedurende 1 tot 3 minuten met je duim onderaan je oorlel. Herhaal dit twee keer per dag. Je zal merken dat je gedurende de dag minder honger hebt. Probeer het eens, het is een gemakkelijk hulpmiddeltje.

2.Je bovenlip

Dit punt zit tussen je neus en je bovenlip. Helemaal in het midden om precies te zijn. Druk er elke dag 1 tot 5 minuten op en herhaal het twee keer per dag. Het maakt je minder zenuwachtig en je hongergevoel zal verdwijnen.

3.Het knie-punt

Door op dit punt te drukken zal niet alleen je spijsvertering beter worden, het verlicht ook menstruatie krampen. Dit punt vind je 5 cm onder je knie. Druk er met twee vingers op gedurende 2 minuten en herhaal twee keer per dag. Als je hierop drukt voel je een lichte pijn, dat wil zeggen dat je goed zit.

4.Het elleboog-punt

Dit punt is een beetje moeilijker te vinden. Het punt ligt op ongeveer een duimbreedte afstand van je elleboog naar de binnenkant van je arm toe. Druk op dit punt gedurende 1 minuut om je lichaam te helpen zuiveren. Het helpt je lichaam om afvalstoffen te elimineren en je verliest overtollig vocht.

5.Het enkel-punt

Dit punt is gelokaliseerd aan de binnenkant van je been, op ongeveer 5 cm boven je enkel om precies te zijn. Druk erop met je duim gedurende 1 minuut (je mag dit drukpunt niet gebruiken als je zwanger bent). Je zal je energieker voelen en vet zal sneller verbranden.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…