scrollTop top

Kombucha thee

Kombucha thee

Als je niet bekend bent met Kombucha thee, dit is een gefermenteerde thee die in Azië al meer dan 2000 jaar bekend is en waarvan het gebruik zich heeft verspreid in de westerse wereld met zijn vele gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Dit is een goed alternatief voor frisdranken.

Equinox kombucha thee

Equinox kombucha thee is een niet-gepasteuriseerd product, volledig natuurlijk en biologisch. Deze drank heeft zelfs de beste veganistische drank gewonnen op Vegfest, dit is een gerenommeerd evenement in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van bio.

Unieke thee

De Equinox kombucha “levende thee” is uniek: het is fruitig en natuurlijk mousserend, naast het feit dat hij heerlijk en zeer verfrissend is, te vergelijken met sprankelende frisdrank of ijsthee. Deze producten van Equinox worden aangeboden in 4 heerlijke smaken: Original (groene thee chun Me), Framboos & Vlierbloesem, Wild Berry en Ginger. 50% van de winst van Equinox Kombucha wordt besteed aan hun stichting voor humanitaire projecten en de wilde dieren en de instandhouding van de tropische bossen.

Voor meer info over de Equinox kombucha thee, klik hier!

Distributeur: Biofresh

Biofresh is leverancier voor zowel biologische voeding als niet-voeding. Klik hier voor meer info.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!