Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met dit trucje krijg je vollere wenkbrauwen

Bram
1 min read

Waar het vroeger hip was om je wenkbrauwen in een dun lijntje te hebben, is het tegenwoordig helemaal in de mode om volle en opvallende wenkbrauwen te hebben. Wij hebben een trucje voor jullie waarmee je binnen no-time weer mooie volle wenkbrauwen hebt!

Het kan echter lang duren voordat al die geëpileerde haartjes weer terug te laten groeien. Naast dit helpt het gebruik van gezichtsproducten ook niet mee. Producten als Dagcrème, zonnecrème en foundation zorgen ervoor dat wenkbrauwhaartjes uitvallen maar niet terug groeien.

De fout zit hem dus in de behandeling van onze wenkbrauwen. Door producten, geschikt voor een kale huid, te smeren op je wenkbrauwen verstop je de poriën, wat vervolgens de groei van nieuwe haartjes tegenhoudt. Je smeert toch ook geen gezichtscrème op je hoofdhuid?

Probeer dus de volgende keer dat je je gezicht insmeert met crème of make-up, het gebied van en rondom de wenkbrauwen te vermijden. Je zult zien dat je wenkbrauwen er vanzelf voller uit gaan zien, het enige wat je nodig hebt is wat geduld.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…