Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Goede voornemens voor 2023? Netflix lanceert Nike Training Club om je te helpen sporten

Florian Callens
2 min read

Netflix lanceert op 30 december 2022 ‘Nike Fitness Club’. Daarmee zal je op de streamingdienst een hele reeks fitnesslessen kunnen bekijken van verschillende niveaus. Ideaal dus om je goede voornemens voor het nieuwe jaar waar te maken.

Het is bijna Nieuwjaar en dus is het voor veel mensen tijd om nieuwe voornemens te maken. Vaak hoort ‘meer sporten’ daarbij, maar even vaak verdwijnen die voornemens weer snel op de achtergrond. Om je te helpen gemotiveerd te blijven in 2023 komt Netflix nu met ‘Nike Training Club’.

30 uur trainingssessies

Met dat speciale programma zal je een hele reeks fitnesslessen kunnen streamen op je televisie, laptop, tablet of smartphone. In totaal gaat het om een totaal van 30 uur aan trainingssessies die in twee delen zullen uitgebracht worden.

Het eerste deel daarvan verschijnt op 30 december op de streamingdienst en bestaat uit 46 lessen. Het gaat om verschillende soorten trainingen zoals krachttraining, yoga en trainingen aan hoge intensiteit. Het fitnessniveau verschilt zodat er voor elk wat wils is.

  • ‘Kickstart Fitness with the Basics’ (13 afleveringen) 
  • ‘Two Weeks to a Stronger Core’ (7 afleveringen) 
  • ‘Fall in Love with Vinyasa Yoga’ (6 afleveringen)  
  • ‘HIT & Strength with Tara’ (14 afleveringen) 
  • ‘Feel-Good Fitness’ (6 afleveringen) 

De rest van de lessenreeks volgt ergens in de loop van 2023. Alle work-outs zullen gewoon beschikbaar voor zijn iedereen met een abonnement op Netflix en zijn gewoon via de site of app te bekijken.

Door Florian Callens

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…