Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Omega 3, bij elke stap in het leven

Olivier
3 min read

Een gezond 2017? Minami zet uw voornemens om in actie! Daar waar januari traditiegetrouw start met het nemen van gezonde voornemens, eindigt het meestal met het vervallen in oude gewoonten. Nochtans zijn deze voornemens geen overbodige luxe. Zorg dragen voor je lichaam en je gezondheid optimaal ondersteunen kan bovendien heel eenvoudig zijn met de helpende hand van omega 3.

Omega 3 als lid van de familie

Bij Minami telt de gezondheid van iedereen. Daarom biedt marktleider Minami een gamma omega 3 supplementen aan die doorheen elke levensfase hun steentje bijdragen aan een optimale gezondheid voor u én uw gezin. Omega 3 vetzuren spelen een belangrijke rol in het functioneren van ons lichaam.  Zo worden de vetzuren gebruikt als bouwsteen voor weefsels en celmembranen en zorgt het eveneens voor een vlot transport van hormonen, eiwitten en enzymen tussen onze lichaamscellen. Met succesverhalen in België en andere landen is Minami een gevestigde waarde binnen het domein van voedingssupplementen. Kenmerkend is dat élk lid van de familie hier een gebalanceerde ondersteuning op maat kan vinden, beginnend bij mama en baby, over kinderen tot volwassenen en senioren. Een doordacht aanbod, want dat omega 3 belangrijk is voor het lichamelijk welzijn van jong en oud, staat buiten kijf.    

Gezonde vetzuren

Hoewel we het woord vetten niet graag horen, zijn deze wel noodzakelijk voor ons lichaam. Ze leveren energie, bevatten belangrijke vitamines en zorgen voor vetzuren die een verrijkende invloed uitoefenen op onze gezondheid. Binnen de vetzuren worden de onverzadigde vetzuren als gezond beschouwd. Zij vormen essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan produceren. Je moet ze dan ook actief uit voeding (vette vis, plantaardige oliën, noten) of via voedingsupplementen opnemen. Omega 3 is veruit het bekendste onverzadigde vetzuur. Om de inname via voeding optimaal aan te vullen, vind je bij Minami een uitgebreid gamma aan hexaanvrije omega 3 supplementen. Dat deze milieubewust geproduceerd zijn en bovendien beantwoorden aan de hoogste zuiverheid, concentratie en kwaliteit, maakt de supplementen van Minami eens zo bijzonder. Ze produceren de zuiverste en duurzaamste visoliën op deze planeet.  

Omega 3 ondersteunt uw gezondheid

De gunstige werking van omega 3 op onze lichaamsfuncties steunt op een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing.  Zo is omega 3 essentieel voor de hersenfunctie met een positief effect op de geestelijke conditie van jong én oud. De neurobiologische ontwikkeling van het kind heeft baat bij de inname van omega 3, zodoende dat de supplementen reeds hun meerwaarde bieden tijdens de zwangerschap. Daarnaast werkt omega 3 in op het cholesterolgehalte in je bloed, geeft optimale ondersteuning voor een goede hartfunctie en stimuleert een regelmatige hartslag. Met MorEPA Plus biedt Minami een supplement aan dat snel inwerkt op de verhoging van de omega 3 index ter ondersteuning van die cardiovasculaire gezondheid. MorEPA Plus (635 mg EPA + 195 mg DHA) bestaat uit een hoge concentratie aan omega 3 vetzuren per 1 softgel (92%) en dat het smaakt naar sinaasappel is mooi meegenomen.

Dat omega 3 eveneens bijdraagt tot soepele gewrichten, sterke botten en het natuurlijk afweersysteem bevordert, is reeds algemeen bekend. Uit recent onderzoek komt nu ook duidelijk naar voren dat omega 3 een beschermende rol speelt bij ontstekingsziekten zoals reumatoïde artritis, chronische ontstekingen van het maagdarmkanaal en huidziekten (psoriasis). Omega 3 wordt bovendien aangeraden bij het droge ogen fenomeen, dat in deze beeldschermcultuur steeds meer de kop opsteekt. Het hele gezin haalt dus duidelijk voordeel uit het succesverhaal van omega 3 en daar zet Minami zich sterk voor in.  

Blaas je gezonde voornemens nieuw leven in met omega 3!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…