scrollTop top

Op vakantie gaan met je vriend is de ultieme relatietest

Op vakantie gaan met je vriend is de ultieme relatietest

Je hebt al een tijdje een relatie en je bent eigenlijk wel toe aan de volgende stap: samenwonen. Maar dit is natuurlijk een risico. Je weet nooit of het wel goed gaat als jullie daadwerkelijk samen onder één dak wonen. Veel mensen boeken eerst een vakantie samen voordat ze samen gaan wonen. Dit omdat het dé ultieme relatietest is. Wij leggen jullie uit waarom.

Constant samen

Je brengt 24 uur per dag met elkaar door. Samen op vakantie gaan is een soort van mini-versie van het daadwerkelijk samen gaan wonen. Jullie zijn 24 uur per dag met zijn tweetjes en moeten samen beslissingen maken zoals: Wat gaan jullie eten? Wat gaan jullie morgen doen? Als jullie hier samen goed uitkomen is dit een goed teken.

Moeilijke situaties

Jullie komen samen voor situaties te staan en moeten die weten op te lossen. Op vakantie gaan is natuurlijk voornamelijk leuk, maar er kunnen zich een hoop stressvolle situaties voordoen. Denk bijvoorbeeld aan de vliegreis zelf, het inchecken of het communiceren in een vreemde taal.  Hierbij kan veel fout gaan en op deze manier leren jullie samen problemen op te lossen. Gaat dit goed, dan kan er vrij weinig fout gaan als jullie daadwerkelijk samen gaan wonen.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!