Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Snelle en briljante beautytrucjes voor als je eens geen tijd of zin hebt

Anja
2 min read

Soms hebben we gewoon geen tijd of zin om voor de spiegel te gaan staan. Heb jij hier regelmatig last van? Gebruik dan de tips op deze pagina om er stralend uit te zien zonder dat je hier te veel moeite voor moet doen.

Tip 1: zet make up remover naast je bed

Sommige dames hebben echt geen zin om voor het slapengaan nog de make up van het gezicht af te halen. Wil jij ook zo snel mogelijk het bed in duiken en heb je echt geen zin om langer in de badkamer door te brengen? Zet de make up remover dan naast je bed en je hebt echt geen smoesjes meer om de make up op je gezicht te laten zitten. Haal je de make up er niet vanaf, dan kun je puistjes krijgen en dit wil je natuurlijk voorkomen!

Tip 2: werk je nagellak bij met glitter ombre

Zijn je nagels flink gegroeid en zie je hierdoor een wit lijntje bij je nagelriemen? Dan hoef je niet meteen een nieuwe laag nagellak aan te brengen, maar kun je jouw nagels ook weer laten stralen door middel van glitter ombre. Je brengt glitters aan op het stukje nagel zonder nagellak en dit ziet er niet alleen leuk uit, maar het blijft ook nog eens goed zitten. Zo kun je weer een paar dagen uitstellen dat je weer met je nagels aan de slag moet!

Tip 3: gebruik een föhn om je make up te laten drogen

Geen zin om te wachten tot je make up helemaal droog is en je weer verder kunt gaan met je beautyritueel? Gebruik dan een föhn om je make up sneller te laten drogen. Zet de föhn op de koude stand, houd hem even op je gezicht gericht en je kunt snel verder. Let wel goed op dat de föhn inderdaad op de koude stand staat, want anders kan het te heet worden voor je gezicht en kun je jouw gezicht zelfs verbranden als je de föhn te dicht bij het gezicht houdt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…