De Vaccine Wars laaien op: China en Rusland gaan in de aanval
Een jaar nadat het coronavirus voor het eerst op grote schaal in China werd gemeld, pitchen de staatsmedia en ambtenaren van het land een...
De eindejaarsfeesten staan voor de deur! Tijd om je kookboeken door te nemen en likkebaardend feestmenu’s samen te stellen. Maar een heerlijk gerecht staat heus niet gelijk aan uren zwoegen in de keuken. Door je vlees eerst te grillen en het daarna rustig verder te laten garen in de oven creëer je tijd om andere bereidingen te maken of – beter nog – je gasten te vergezellen bij de aperitief!
Het vlees mooi aan weerszijden dichtschroeien doe je best met een goeie grillpan. De Chef grillpan van Beka Cookware is een topper in zijn soort. Omdat de pan volledig uit roestvrij staal is gemaakt, kan je het vlees in dezelfde pan verder garen in de oven. Handig toch? Hieronder vindt je alvast enkele tips om elk grill + oven gerecht tot een goed einde te brengen!
Klik hier voor een heerlijke recept: gegrilde rundstournedos met tomatenboter en zure room.
Een jaar nadat het coronavirus voor het eerst op grote schaal in China werd gemeld, pitchen de staatsmedia en ambtenaren van het land een...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon