scrollTop top

Wat je ‘loopje’ verklapt over je seksleven

Wat je ‘loopje’ verklapt over je seksleven

Iedereen heeft een bepaald ‘loopje’. De één loopt voorovergebogen met zijn of haar hoofd hangend naar beneden, de ander loopt kaarsrecht. Sommige vrouwen schudden veel met hun kont tijdens het lopen terwijl anderen weer weinig met hun heupen bewegen. Kortom: iedereen is verschillend.

Aantal orgasmes

Uit onderzoek blijkt nu echter dat je loopje meer over je zegt dan je in eerste instantie zou denken. Volgens het recent uitgevoerde onderzoek, geeft het loopje van de vrouw aan hoeveel orgasmes zij onlangs heeft gehad.

Zelfverzekerd of terughoudend?

Een zelfverzekerd loopje, met de borst vooruit betekent dat de vrouw seksueel bevredigd is.

Een terughoudend, stijf loopje staat voor een seksuele terughoudendheid.

Belgisch onderzoek

Het onderzoek, dat in België uitgevoerd werd, bestond uit een enquête met vragen over het seksuele gedrag van de vrouw. Vervolgens werd de manier waarop de ondervraagden vrouwen liepen geanalyseerd. Het team dat deze bewegingen onderzocht, had geen voorkennis van de seksuele geschiedenis van de desbetreffende vrouwen.

Meer dan orgasmes

Een energiek en zelfverzekerd loopje kan natuurlijk meer betekenen. Bijvoorbeeld het dragen van hakken, of een promotie op werk, maar veel orgasmes horen daar dus ook bij.
Ga met je vriend of vriendin een middagje in het park zitten en bestudeer de loopjes van vrouwen die voorbij komen. En tellen maar. Hoeveel orgasmes passeerden er?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!