Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wauw! Door deze trucs lijkt je buik meteen platter

Milan
3 min read

Dit artikel komt misschien een beetje te laat, aangezien we in de herfst beland zijn, maar een platte buik is natuurlijk altijd fijn. Je denkt misschien dat je hiervoor uren in de sportschool moet doorbrengen, wat natuurlijk minder fijn is, maar dit is niet nodig. Er zijn een aantal trucjes die je buik een stuk platter maken. Hieronder 8 trucs waardoor je buik meteen platter lijkt!

Eet niet teveel zout

Zout eten als chips, patat of een lekkere hamburger is natuurlijk heerlijk. Dit is alleen minder goed voor een platte buik. Zout zorgt er namelijk voor dat je vocht vasthoudt en dit kan voor een opgeblazen gevoel zorgen. Vermijd zout eten en je buik lijkt meteen een stuk platter!

Loop rechtop

Een goede houding is niet alleen goed voor je rug, het zorgt er ook voor dat je buik platter lijkt. Probeer het maar eens voor de spiegel. Als je voorovergebogen staat, lijkt je buik veel voller als wanneer je rechtop staat.

Draag corrigerend ondergoed

Wanneer je een bikini draagt, wordt dit natuurlijk een lastig verhaal, maar onder een jurkje is dit een prima oplossing om je buik platter te laten lijken. Het is niet voor niets dat beroemdheden als Kim Kardashian zulke grote fans zijn van corrigerend ondergoed!

Relax!

Zorg dat je zo weinig mogelijk stress hebt. Stress is überhaupt niet goed voor je lichaam, maar daarnaast kan dit er ook voor zorgen dat je aankomt. Dit komt omdat je meer cortisol produceert wanneer je stress hebt. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat je lichaam meer vet op gaat slaan.

Eet geen kauwgom

Huh, wat? Ja, hoewel je kauwgom natuurlijk niet echt ‘eet’, kan dit er wel voor zorgen dat je buik er voller uitziet. Wanneer je namelijk op een kauwgompje kauwt, krijg je meer lucht binnen, wat er vervolgens voor zorgt dat je buik meer opgeblazen is.

Drink genoeg water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: drink minimaal 2 liter water per dag! Door genoeg water te drinken, heb je minder vaak honger en houdt je lichaam minder vocht vast. Win-win dus!

Eet een toetje

Dit is de leukste tip van allemaal! Zorg dat je altijd na een maaltijd een toetje eet. Dit geeft een signaal af aan je lichaam dat de maaltijd voorbij is. Ga wel liever voor een klein toetje in plaats van een gigantische sorbet! Anders heeft het natuurlijk geen zin.

Ga naar het toilet als je moet

Ga altijd direct naar de wc, wanneer je een plasje op voelt komen. Als je dit te vaak uitstelt, krijg je namelijk last van een opgeblazen buik. Dit willen we niet natuurlijk!

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…