scrollTop top

Welk type billen heb jij?

Welk type billen heb jij?

Billen, kont, poep, … Er zijn veel benamingen voor het achterste van een vrouw. Het achterwerk is er in verschillende soorten en maten. Welk type billen heb jij? Wij hebben een aantal types billen voor jullie op een rijtje gezet.

De ronde kont

Ronde billen, niemand de ‘ze’ niet mooi vindt. Vrouwelijke billen dienen bovenal rond te zijn. Ronde vormen zijn zeker mooi. Ronde kontjes vallen ook meteen op. Ze kunnen fors zijn, maar ook iel.

De stevige billen

Stevige billen. Denk daar maar eens even over na. Stevige billen zijn misschien wel de beste en mooiste billen die er bestaan, ze passen bij iedere vrouw. Ja, ook bij forse vrouwen. Maar ook bij de dames die een wat kleiner lichaam hebben. Kenmerk: Hun achterwerk steekt vanachteren flink uit. Deze poep is mooi gespierd en stevig.

De kleine poep

Kleine kontjes ofwel zogeheten kippenkontjes. Veel vrouwen hebben een achterwerk als een man, misschien heb je zelf bijna "geen" achterwerk. Maar daar is helemaal niets mis mee. Tegenwoordig schijnen deze bescheiden hamlappen enorm populair te zijn onder de mannen. Sommige mannen vinden een smalle kont mooier, aneren hebben liever een vollere kont.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!