Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips voor de perfecte blowjob

Camille
2 min read

Een goede pijpbeurt oftewel blowjob is iets waar je elke man wel voor wakker kunt maken. Dit lijkt echter makkelijker dan het daadwerkelijk is. Het geven van de perfecte blowjob is een vak apart. Hieronder 5 tips voor de perfecte blowjob!

1. Houd je niet in!

Wanneer je je partner oraal bevredigt mag je gerust alle remmen los gooien. Verwen het hele gebied, niet alleen de penis. Gebruik je lippen, tong en je handen en ga lekker tekeer!

2. Oogcontact

Niks geiler voor een man als intens aangekeken worden terwijl je een blowjob krijgt. Helemaal als je geknield voor hem zit!

3. Laat het speeksel vloeien

Bij een tongzoen is het de kunst om niet teveel speeksel te gebruiken. Bij een blowjob is er geen limiet! Bij een blowjob geldt namelijk: hoe natter hoe beter!

4. Vacuüm zuigen

Neem zijn piemel in de mond en zuig erop alsof je een waterijsje eet. Hoe dieper hoe beter, maar je moet het zelf natuurlijk ook nog wel fijn vinden!

5. Doorslikken

Wanneer je eerdergenoemde stappen hebt uitgevoerd zal hij tot een fenomenaal orgasme komen. Wat nu te doen? Wil je hem een lekker toetje bezorgen, laat hem dan in je mond klaarkomen en draai zachtjes rondjes met je tong terwijl hij komt.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…