Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste seks heb je op deze leeftijd!

Olivier
2 min read

Eerlijk: na je 25ste zijn er nog maar weinig verjaardagen waar je écht naar uitkijkt. Het doet naar verluidt toch altijd een beetje pijn om op tram 3 te stappen. Maar daar komt nu verandering in, want het online platform Happify deed een onderzoek naar de belangrijke vraag: 'wanneer hebben mensen de beste seks van hun leven?'

Ze ondervroegen daarvoor een aantal 50- en 60-jarigen en die gaven steevast aan dat je heb je in je veertiger-jaren de beste seks van je leven hebt. Ze plakten er ook een concrete leeftijd, namelijk 46!

Uit het onderzoek bleek ook dat mensen die gemiddeld één keer per week van bil gaan, het gelukkigst zijn. Maar toch is er een goede reden om, ook al ben je op leeftijd, zo nu en dan de lakens te delen: oudere koppels die regelmatig seks hebben, zijn namelijk gelukkiger dan zij die het minder vaak doen.

Ook gaf zo'n 50 procent aan dat de beste seks die ze ooit hadden, met hun huidige partner was – ongeacht hun leeftijd. Dus als je in de buurt komt van die epische 46ste verjaardag… kies je lover dan wijselijk uit!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…