Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 redenen waarom we niet zonder onze moeders kunnen

Bram
3 min read

Onze moeders zouden we niet meer kunnen missen, dat staat vast. We zouden er wel duizenden redenen voor kunnen geven, hier zijn de 8 belangrijkste.

1. Ze staat altijd voor je klaar

Weet je nog die keer dat je de laatste trein naar huis had gemist? Wie stond er dan om je op te halen? Natuurlijk, je mama. Dag en nacht staat je mama voor je klaar, dat kan je niet over iedereen zeggen!

2. Ze kent je vanbinnen en vanbuiten

Je mama kent je al van bij je geboorte, ze heeft echt alles met je meegemaakt. Dat is waarschijnlijk de reden waarom je niets voor haar verborgen kan houden. Ze kent je door en door.

3. Ze vergeet nooit je verjaardag

Jouw verjaardag was voor je mama een van de mooiste dagen uit haar leven. Jouw geboorte blijft voor altijd in haar gedachten. Ze zal dan ook nooit jouw verjaardag vergeten.

4. Ze kan het lekkerste koken

Iedereen vindt dat z’n eigen mama het lekkerste kan koken, maar bij jou mama is het echt waar!  

Ze weet wat je lekker vindt en maakt het graag voor je klaar. Ze zal altijd wel een reden vinden om je lievelingsgerechtje klaar te maken

5. Ze je is grootste supporter

Tijdens je studie merk je het al, je mama is je grootste supporter. Maar ook als je volwassen bent blijft je mama je aanmoedigen. Van je eerste sollicitatie tot je eerste kindje, altijd staat je mama aan de zijlijn te supporteren. Ze is dan ook de super trots als je je streefdoelen hebt behaald.

6. Ze zal je altijd vergeven

Tijdens je groei naar volwassenheid maak je al eens fouten. Dat is volkomen normaal en dat weet je moeder ook. Daarom zal je mama je altijd vergeven.

7. Ze is je beste vriendin

Omdat jullie elkaar zo goed kennen ontstaat er een onverbreekbare band. Jullie weten echt alles van elkaar en kunnen samen veel plezier maken.

8. Ze heeft alles voor je over

Er is echt niets dat je mama niet voor je zou doen. Naar de andere kant van de wereld vliegen als je ziek bent? Je in het holst van de nacht naar huis brengen? Niets is te veel want je mama heeft echt alles voor je over

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…