Er hangen ons veel ergere dingen boven het hoofd dan apenpokken
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Inhoud
De herfst staat gelijk aan gezellige boswandelingen, onder een dekentje films kijken en jezelf te goed doen aan comfort food. Wij tippen onze zes favoriete recepten. Graag gedaan!
Een klassieker onder het comfort food: de hamburger. Deze zalmburger van de Limburgse blogster As Cooked by Ginger wordt geserveerd met een lekkere mosterddressing. Door de nacho’s waan je je in warmere sferen. Instant geluk!
Dagny Ros Asmundsdottir deelt met dit recept haar IJslandse eetcultuur. Haar creaties zijn steeds gebaseerd op de Scandinavische keuken, waarbij ze graag experimenteert met kruiden en specerijen uit de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat haar gerechten érg verrassend zijn. Simpel, gezond en lekker, dat is haar credo, en dat geldt ook voor deze visfricadellen met broccoli. De balletjes zijn heerlijk in combinatie met rijst en groenten of frietjes.
Een lekkere pasta, wie houdt er niét van?! Deze penne met pittig kalfsgehakt is superlekker. Je kunt de kalfsgehaktballen eventueel vervangen door een vegetarisch alternatief.
Op zoek naar comfort food boordevol vitaminen? Dan zit je met deze ovenschotel goed. Niet alleen lekker, maar je krijgt er ook nog eens een stevige energieboost van. Ideaal tijdens de herfst.
Ook dit vegetarisch stoofpotje ideaal voor jou. Je kunt naar hartenlust andere groenten toevoegen en veranderen naar gelang het seizoen.
Balletjes in tomatensaus is een klassieker die bij iedereen goed scoort. Voor dit recept gebruik je verse tomaten en maak je je gehaktballetjes zelf.
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon