scrollTop top

Deze essentials mag je niet vergeten tijdens je zonnige vakantie deze zomer

Deze essentials mag je niet vergeten tijdens je zonnige vakantie deze zomer

 Ook al bereid je je vakantie nog zo goed voor. Vaak kom je er tijdens je vakantie achter dat je nog iets vergeten bent, zonnebrand, geheugenkaart voor je camera, badmuts, bikini, noem maar op. Dan is het vaak niet zo’n groot probleem, maar het is wel onhandig. Daarom hebben wij voor jullie een lijst opgesteld met essentials die je beslist niet mag vergeten tijdens je zonnige vakantie deze zomer!

After sun

Je denkt ongetwijfeld aan zonnecrème als je op reis gaat, maar wist je dat after sun minstens zo belangrijk is? Je kunt je lichaam met zonnebrand namelijk niet volledig beschermen. Er zijn altijd UV-stralen die toch doordringen tot je lichaam. Neem daarom altijd after sun mee. Smeer je huid in met aftersun voordat je naar bed gaat. Zo blijft je huid gehydrateerd en kan het herstellen tijdens de nacht.

Een hoofddeksel

Je hebt mensen die altijd een pet dragen maar de meerderheid van ons loopt liever rond zonder hoofddeksel. Als je van plan bent om op vakantie veel aan het strand te liggen kun je beter wel een hoofddeksel meenemen. Een zonnesteek ligt op de loer, door de zeewind heb je namelijk niet door hoe fel de zon daadwerkelijk is.

Anti-insecten spray

Zon en zee betekent vaak ook muggen. Vergeet daarom niet de muggenspray in je toilettas te stoppen. Smeer je elke avond goed in en zo houd je de muggen op afstand.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.302.037
 • Aantal
  doden
  4.726.136
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.231.523
 • Aantal
  doden
  25.543

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!