Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 redenen waarom jij jouw haar deze zomer kort moet knippen

Anja
3 min read

Zit je erover na te denken je haar kort te knippen? Ik zeg doen! Hieronder vind je 6 redenen om met een kort koppie de zomer in te gaan.

1. Wassen

Makkelijker met wassen, drogen en stylen. Kort haar was je sneller onder de douche, het droogt sneller, en ook met stylen ben je zo klaar. Heerlijk in de zomer als je twee keer per dag wilt douchen en geen zin hebt om uren voor spiegel te staan!

2. Opvallend anders

Je valt lekker op! Geef toe, de meeste vrouwen hebben lang haar. Kort haar valt lekker op en geeft je een stoere uitstraling. Lang haar kan sneller tuttig staan en iedereen wil toch wel een keer stoer zijn?

3. Minder warm bij hoge temperaturen

Lang haar is nu eenmaal warm en kan in de zomer voor een zweterige nek zorgen. Uiteindelijk draag je het dan in een knot, en dan is kort haar toch veel luchtiger en cooler?

4. Gezonder

Kort haar is gezonder. Heb je je haar meerdere keren gekleurd, krul je het vaak en ziet het er niet zo heel mooi uit? Dan is je haar kort laten knippen een goed idee! Kort haar is gezonder en je doffe haar glanst binnen de kortste keren weer als nooit tevoren!

5. Frisse look

Een korte coupe haalt je gezicht op. Lang haar kan soms lijzig zijn en je een vermoeide uitstraling geven, en dat is wel het laatste wat je wilt. Met kort haar voorkom je dit en zie je er altijd fris en fruitig uit!

6. Veel mogelijkheden

Met kort haar kun je eenvoudig alle kanten op. Maak het rommelig door er wat wax doorheen te gooien, maar met een haarbandje en wat speltjes is het ook eenvoudig wat netter te stylen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is de kans op een bad hairday kleiner, kort haar valt eigenlijk altijd wel goed!

 

voordelen kort haar

En? Ben je al overtuigd en ga je voor een korte coupe deze zomer?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…