scrollTop top

Tips voor dun haar

Tips voor dun haar

Veel vrouwen met krullen willen doodgraag steil haar en omgekeerd. Datzelfde fenomeen komt ook voor bij de dikte van het haar. Vrouwen met dikke lokken zouden geld geven om dunne lokken te hebben en omgekeerd. Mensen met dun haar klagen vaak dat ze te weinig volume in hun haar hebben, vrouwen met dik haar vinden die volumineuze haarbos toch net een tikkeltje te volumineus.  Elke haarstijl heeft natuurlijk voor- en nadelen. Hier enkele tips om wat meer volume te krijgen in die dunne, slappe, futloze lokken.

1. Geen laagjes

Laat je haar niet in laagjes opknippen. Het idee dat laagjes voor meer volume zorgen, is fout. Gebruik zo weinig mogelijk laagjes, anders hou je geen volume over. Enkele kortere lokken vanvoor kunnen er wel voor zorgen dat je haar voller lijkt.

2. Föhnen

Föhnen geeft je haar meer volume. Buig je hoofd wat naar voor en borstel en föhn je haar naar voren (ondersteboven). Dat geeft je haar meer veerkracht.

3. Droogshampoo of volumeshampoo

Deze producten helpen je om volume te geven aan je haar. Zorg er wel voor dat je investeert in goede producten, zo’n producten maken je haar namelijk sneller vet.

4. Korte coupe

Korte coupes geven meer volume. Lange lokken verzwaren je haar en zorgen ervoor dat je haar plat ligt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  525.056.956
 • Aantal
  doden
  6.275.351
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.143.408
 • Aantal
  doden
  31.710

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!