Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze subtiele signalen tonen aan dat je vriend je mist

Camille
2 min read

Als jullie elkaar een tijdje niet kunnen zien omdat hij voor zijn werk in het buitenland is, of omdat jij voor je studie stage loopt aan de andere kant van het land, dan zijn er subtiele signalen die hij kan afgeven om te laten weten dat hij je mist. En een vrouw is sensitief genoeg om die signalen feilloos op te pikken.

Hij stuurt je berichtjes op gekke momenten

Dat je vriend je mist blijkt als hij je op gekke momenten ineens een berichtje stuurt op je telefoon. Midden in de nacht stuurt hij ineens een bericht dat hij die dag een belangrijke bespreking heeft gehad. Of als jij weg bent en hij thuis op je wacht, krijg je ineens een berichtje dat de hond steeds op jouw plek op de bank gaat liggen. Of dat er iemand naar je gevraagd heeft. Allemaal tekenen dat hij je mist en niet kan wachten tot je weer thuis bent.

Mist mijn ex me?

Zijn jullie uit elkaar maar wil je hem eigenlijk terug? Je kunt aan sommige subtiele dingen merken of hij je mist. Als hij jouw berichtjes direct beantwoordt bij voorbeeld. Als hij je niet mist en druk is met een leven zonder jou zal hij niet meteen antwoorden. Je kunt natuurlijk ook subtiel informeren of hij nog wel eens naar je vraagt bij gemeenschappelijke vrienden. En een heel belangrijke aanwijzing is als hij na een langere tijd nog geen nieuwe vriendin heeft. Of hij heeft een nieuwe relatie maar die is na een paar maanden alweer over. Het kan zijn dat hij het heeft uitgemakt omdat hij jou mist en je misschien wel terug wil. De beste manier is natuurlijk om het hem gewoon te vragen, dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…