Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: de 6 liefste sms’jes waarmee iedereen kan scoren!

Bram
3 min read

Bericht 1

Goedemorgen, handsome boy, heb je heerlijk geslapen? Op die manier laat je je lief zonder omwegen weten dat je nog liever in zijn armen had gelegen voorgaande nacht. Je lief zal smelten van trots dat je juist zo graag bij hem wilt zijn. En dat je juist voor hem als vriendje hebt gekozen natuurlijk. Dit berichtje zal heel zijn dag goedmaken, dat is zeker.

Bericht 2 

'Ik vind het veel prettiger als ik naast je ontwaak' Je voelt je helemaal op je gemak bij je lief en ziet hem echt graag. Zelfs op momenten dat hij er ’s ochtends iets minder fris en fruitig uitziet. Zolang jullie maar samen zijn, is alles oké en voelen jullie je opperbest. Niets kan immers uitstijgen boven het genieten van elkaars aanwezigheid, aandacht en lijfelijk contact.

Bericht 3

'Ik wou dat ik je wakker kon kussen' Na dit berichtje zal je lief voor de rest van de dag naar een kus van je smachten (en wellicht wel iets meer zelfs). Hij zal slechts met moeite kunnen wachten tot hij je weer ziet en je met kussen kan overladen. Je lief zal de dagen, uren en minuten gaan tellen tot aan het moment dat hij je weer in zijn armen kan sluiten. E$n dat alles alleen door dit lieve berichtje van jou.

Bericht 4

'Ik vond het helemaal geweldig samen met jou gisteren' Je laat direct duidelijk merken wat je vindt. De abnormaal leuke tijd die jullie samen doorbrengen is echt hemels. Het leukste zou zijn als je lief dit bericht positief bevestigt. Uiteraard zal je lief voor de rest van de dag met een brede lach op zijn gezicht rondlopen. Nu je dit weet, zal echter ook jou dag niet meer stuk kunnen.

Bericht 5

'Gigantisch veel succes vandaag!' Het is altijd erg prettig om te weten dat je achter hem staat. Je bent immers niet vergeten dat het een belangrijke dag voor hem is. Het feit dat je aan hem denkt en hem geluk wenst, zal hij zeker weten te waarderen. Een mooier begin van de dag had je lief zich zeker niet kunnen wensen. De prestatie die hij moet leveren, lijkt bovendien opeens een stuk minder lastig, zwaar of beladen dan voordat hij je berichtje kreeg.

Bericht 6 

'Ik hoop dat je vandaag een heerlijke dag zult hebben'

Zelfs wanneer het een alledaagse dag is en er weinig bijzonders op de agenda staat, kun je zo wel laten zien dat je aan je lief denkt. Meer nog, je wenst hem een heerlijke dag. Voor hem zal dat zeker een goed begin van zijn dag betekenen. Wat hem verder daag nog te wachten zal staan, je lief nu alles aan kunnen. Dankzij dit lieve berichtje van je.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…