Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tekenen dat je je goed voelt bij je lief

Anja
2 min read

Laat jij je scheten de vrije loop als je samen met je partner in de zetel ligt? Laat jij je schaamhaar inmiddels gewoon groeien? Dan voel jij je zeker comfortabel bij je schatje. Hieronder 5 tekenen dat je je comfy voelt bij je lief!

1. Scheerbeurten

Op het begin was het bij jouw altijd netjes gladgeschoren daar beneden. Ook droeg je altijd bijpassende lingerie en zorgde je ervoor dat je altijd fris gedoucht naast je lief in bed lag. Tegenwoordig zit het wel anders in elkaar, je slaat die scheerbeurt soms eens over en het maakt je niet meer zoveel uit wat voor lingerie je draagt.

2. Scheten en boeren

Vroeger haalde je het niet in je hoofd om een scheet of boer te laten in het bijzijn van je lief. Nu vind je dat . Tegenwoordig lhelemaal niet ergaat je ze de vrije loop en jullie kunnen er samen om lachen.

3. Eten wat je wil

Een bescheiden slaatje? Netjes spaghetti eten met vork en lepel? Dit behoort tot de verleden tijd. Jij eet gewoon wat je graag eet. Vrouwen houden net als mannen van lekker eten. Jullie eten geregeld samen een zak chips leeg of genieten samen van een reep chocolade.

4. Puur natuur

Toen jullie net begonnen met daten, sloop je ’s morgens altijd stiekem uit bed om wat make-up op te doen, maar tegenwoordig maak je je hier niet druk meer om. Hij neemt je maar hoe je bent. Niemand is op zijn best zo vroeg in de ochtend.

5. Je zegt wat je wilt

In het begin was je nog wel eens bang dat je iets verkeerd zei. Tegenwoordig denk je niet eens meer na over wat je zegt. Je deelt alles maar dan ook alles met je lief.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…