scrollTop top

Al lang in een relatie? Dit zijn de voordelen

Al lang in een relatie? Dit zijn de voordelen

Een lange relatie, voor sommige mensen lijkt het onmogelijk, een sprookje. Maar voor velen anderen is het de werkelijkheid. Wij hebben voor jullie een aantal voordelen van een lange relatie opgesomd.

1. Je kunt altijd jezelf zijn.

In het begin van een relatie doe je jezelf soms nog wel eens leuker voor dan je echt bent. Zo lijkt het alsof je nooit boos, chagrijnig of moe bent. Maar als je een lange relatie hebt, hoef je niet meer te doen alsof. Heb je zin om een dag lekker lui op de bank te hangen? Je vriend of vriendin weet voortaan toch wel dat je lui kan zijn. Dus dit maakt niets meer uit. En als je geluk hebt, doet hij of zij gewoon lekker mee. Hup: trainingsbroeken aan en uren Netflix kijken.

2. Niet meer scheren

Alle vrouwen weten hoe vervelend het is om elke keer weer de benen en andere lichaamsdelen te scheren. In het begin van een relatie wil je er natuurlijk elke keer helemaal perfect uitzien. Als je een lange relatie hebt, maakt dit allemaal veel minder uit. Deze regel geldt natuurlijk ook voor mannen. Als je even geen zin hebt om jezelf te scheren, laat het dan lekker. Stoppels van een paar dagen oud kunnen net zo leuk zijn.

3. Geen schaamte

Laat je per ongeluk een boer of een scheet? Grote kans dat je je hier erg voor schaamde in het begin van een relatie. Maar als je in een lange relatie zit, begint je partner waarschijnlijk te lachen of iets dergelijks. Jullie vinden het alleen maar vermakelijk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  527.053.641
 • Aantal
  doden
  6.282.112
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.147.568
 • Aantal
  doden
  31.727

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!