Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze irritante dingen doen alle vriendjes

Anja
2 min read

Die eeuwige wc-bril en andere kleine dingen… Mannen, we houden van jullie. Maar aan deze punten zijn echt nog een pak werk:

1. Huishoudelijke taken afraffelen 

Voor een man is multitasking lastig. Dit blijkt wel in huis. Die wc-bril omhoog laten, bijvoorbeeld. Waarom? Je hebt toch al duizend keer gevraagd of hij die omlaag wilt doen? Eventuele herinneringen aan zijn toiletbezoek blijven steevast op de wc-bril liggen. Bah! Ook de vaat laten liggen, overal kleren en troep zijn een terugkerend fenomeen.

2. Moeizaam gevoelens uitten

Mannen zijn hierin net zo erg – misschien wel erger – dan vrouwen. Vooral als het over gevoelens gaat. Cryptische antwoorden als: “Ja… is goed.”, helpen niet echt als je wilt weten wat hij denkt.

3. Niet normaal kunnen doen als jij naakt bent

Voor je vriend kun jij nooit zomaar naakt zijn. Hij ziet dat als een open uitnodiging tot aan je zitten, zoenen en seks. Terwijl je gewoon éven wilt douchen.

4. Niet luisteren

Als jij middenin een uitgebreid verhaal zit over je dag, dwaalt hij merkbaar af. Het gevolg is dat je continu moet vragen, of hij heeft gehoord wat je zei.

5. Liegen over zijn alcoholinname na een avond in het café met vrienden

“Nee hoor, ik heb maar een paar pintjes gedronken.” Tuurlijk! Daarom was je om 05.00 uur ’s ochtends pas thuis?

6. Vergeten van belangrijke data

Jullie hebben vandaag precies 25 maanden, hij weet nergens van. Alsof hij de dagen niet telt. Verjaardagen onthouden gaat ook niet gemakkelijk. Moet jij dan alles onthouden?

7. Haantjesgedrag vertonen

Als je samen met je lief bent en een andere man kijkt naar jou, kan diegene rekenen op een furieuze blik van je vriend. Tijdens het uitgaan even praten met een andere man, vindt hij ook lastig.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…