Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fifty Shades of Grey in jouw slaapkamer!

shana
3 min read

Wanneer jij je seksleven weer helemaal wilt opschudden, ben je op het juiste artikel beland. Als je al een lange tijd bij je partner bent, kan het soms gebeuren dat je seksleven toch iets pittiger mag.  Misschien wordt het eens tijd om daar verandering in te brengen! Lees onderstaande tips om jullie relatie weer spannender te maken.

1. Praat over de situatie

Als je dichter bij elkaar wilt komen, is praten met je partner hierbij het sleutelwoord. Benoem jezelf als therapeut en plan meteen je eerste sessie van je seksleven. Alles draait hierbij rond communicatie. Praat over je verlangens en wildste fantasieën en vraag wat die zijn van jouw partner. Probeer om samen tot een creatieve oplossing te komen. Durf praten over seks!

2. Variatie

Zorg voor variatie en avontuur. Dit zorgt voor een positieve spanning in jullie relatie. Het gaat om het oppeppen van je relatie waardoor er steeds iets nieuws wordt ontdekt. Ga de grenzen van jullie seksuele relatie verkennen. Misschien moeten jullie eens het huis verlaten en voor een vreemde omgeving gaan, dit werkt lust verhogend. Breng de kids naar een babysit en boek een hotelkamer, hier heb je geen afleiding en bovendien stoort niemand je. Zo ben je eindelijk eens echt samen en kom je nog dichter bij elkaar. Wijk af van jullie normale routine, probeer eens een ander standje. Maak gebruik van speeltjes om de spanning een beetje op te bouwen.

variatie

3. Sexting

Sexting is ideaal om in de stemming te komen. Erotisch getinte sms’jes sturen kan erg opwindend zijn, en zorgt voor het ‘warm’ maken van een vrijpartij.

sexting

4. Draag sexy lingerie

Ze zijn sexy, verleidelijk en stimuleren de verbeelding van je partner. Voel je sexy, het is een handig hulpmiddel om sneller opgewonden te geraken.

5. Erotische spelletjes

Speel eens een erotisch gezelschapsspel zoals strippoker waarbij je de ander laat uitkleden. Als deze spelletjes een pittig kantje hebben, is het een fantastische manier om elkaar te ontdekken én de spanning te doen stijgen.

Erotische spelletjes

6. Sensuele massage

Geef je slaapkamer een kleine make-over en plaats wat kaarslicht en aangepaste muziek om in de sfeer te komen. Zorg voor een lekker geurende olie en je kunt aan de slag met een erotische massage. Je kunt er enkele strelingen en kusjes aan toevoegen om daarna over te schakelen naar de volgende stap.

7. Plan een date night

Ga er eens op uit, lekker gaan eten of wat dacht je van naar de bioscoop te gaan en samen inspiratie op te doen bij de film Fifty Shades of Grey? Wat jullie seksleven weer hoog kan doen oplaaien.

Fifty Shades of grey

 

Door shana

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…