Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe maak je je seksleven spannender?

Bram
4 min read

Het is voor veel mensen een bekend probleem. Je bent misschien al jaren bij elkaar, en het wordt allemaal wat gewoner. Waar je vroeger nog echt vlinders in je buik kreeg als je al aan elkaar dacht, heb je nu zelfs steeds minder zin om met elkaar de liefde te bedrijven. Het is allemaal zo saai, en hoe krijg je dat nu weer wat leuker, wat spannender? Wel, het is echt niet zo ingewikkeld als het lijkt; doe eens je best om uit die sleur te komen! We geven je een paar tips.

#1 Kies een uitdagende locatie! 

Probeer eens een andere plek. Het hoeft echt niet alleen maar in bed of onder de douche te gebeuren; er zijn veel meer plekken in je huis, en als je de gordijnen sluit hoeft niemand wat te zien. Je kunt zelfs buitenshuis een bijzondere plek zoeken! Probeer het eens in de duinen, in een parkje of in het bos. Juist het gevaar om gesnapt te worden kan erg opwindend zijn. Wie weet is het wat voor jullie…

#2 Probeer je geliefde opnieuw te verleiden! 

Verleid de ander. Op internet kun je tal van tools en handigheidjes kopen die jullie extra kunnen stimuleren, en voor leuke verrassingen kunnen zorgen. Probeer het gewoon eens, wie weet ontdek je een hele andere kant van jezelf!

Geliefde verleiden

#3 Laat weten wat jij leuk vindt

Geef je wensen bloot. Misschien heb je altijd al iets gewild, bijvoorbeeld een bepaald standje, maar durf je het daar niet met je partner over te hebben. Logisch natuurlijk, want die gesprekken zijn vaak ongemakkelijk. Probeer toch eens die taboe te doorbreken en gewoon te zeggen wat je wil, misschien heeft je wederhelft ook wel onvervulde verlangens, en kun je op die manier je seksleven wat meer diepgang geven.

Spannend in bed

#4 Ga voor een romantisch weekendje!

Ga eens een weekendje weg. Je komt dan een stuk meer tot elkaar, en kunt samen dingen ondernemen die je normaal gesproken niet snel zou doen. Samen uit eten, samen een stadje bezoeken, en ’s avonds samen lekker uitrusten in bed… of juist niet?

Romantisch weekendje Parijs

#5 Besteed voldoende aandacht aan je uiterlijk

Blijf aandacht aan je uiterlijk besteden. Misschien is dat de laatste tijd wat afgezwakt, zeker als je enkel met je partner bent. Je uiterlijk is nog altijd erg belangrijk, en het doet je partner goed om te zien dat je nog steeds moeite voor hem of haar doet. Het gaat er niet om dat je van jezelf niet mooi genoeg bent, maar dat je bereid bent moeite voor je wederhelft te doen.

Uiterlijk

#6 Ga eens samen een avondje weg

Ga eens samen uit. Een avondje helemaal losgaan en met elkaar dansen kan ervoor zorgen dat je elkaar op een hele andere manier leert kennen. Is een discotheek niks voor je? Ga eens naar een gezellige kroeg of bezoek een leuke film in de bioscoop!

Het belangrijkste is dus om uit die sleur te komen, en dat doe je vooral door eens wat anders te doen dan je altijd al doet.

Avondje Uitgaan

#7 Samen “Fifty shades of Grey” bekijken

Een gezellig filmavondje gepland? Waarom dan eens niet Fifty Shades of Grey opzetten? Na het bekijken van deze film zal het ongetwijfeld een stomende avond worden!

Fifty shades of grey

#8 Tijd om te scoren!

Geloof ons! Volg bovenstaande tips op, en scoren zul je! 

Scoren

#9 Wat is jouw tip?

Wat is jouw tip om er een boeiende nacht van te maken? We zijn uiterst benieuwd! Laat het ons weten door onder dit artikel te reageren. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…