Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Sexercise, sporten voor een beter seksleven

Bram
2 min read

Seks is goed voor je gezondheid, maar een goede conditie is ook belangrijk voor je seksleven. Sporten is de beste manier om je liefdesleven te verbeteren. Deze oefeningen helpen je seksleven naar een volgend niveau. Ben je klaar voor deze sexercise?

1. Beweeg tot je erbij neervalt

Ga minstens 3 keer per week een half uurtje sporten. Je blijft niet alleen op gewicht, ook je bloedsomloop heeft er baat bij. Die verbeterde bloedsomloop stimuleert je libido en dat is goed voor je seksleven. Ook je uithoudingsvermogen verbetert en dat heeft tussen de lakens alleen maar voordelen!

2. Gebruik gewichtjes tijdens je workout

Train met gewichtjes om je spieren te verstevigen. Mooie strakke spieren zijn belangrijk in de slaapkamer. Denk maar aan een platte buik en strakke dijen. Met een sexy lichaam zal je je bovendien zelfzeker voelen.

3. Train je bekkenbodemspieren

Je gebruikt je bekkenbodemspieren niet alleen als je dringend moet plassen, ook tijdens een orgasme zijn bekkenbodemspieren onmisbaar. Hoe sterker je bekkenbodemspieren zijn hoe intenser je orgasme! En het goede nieuws is dat je je bekkenbodemspieren kan trainen. Span gewoon je spieren op alsof je plas moet ophouden. Doe een set van 5 keer 10 herhalingen en je orgasme was nog nooit zo intens!.

4. Yoga

Yoga maakt je lichaam leniger en meer ontspannen. Je leert je lijf beter kennen en daar hoort seksualiteit nu eenmaal ook bij. Door regelmatig aan yoga te doen krijg je meer zin in seks en je zal ook meer genieten van een vrijpartij. Omdat je meer ontspannen bent zal je bovendien ook sneller en makkelijker een orgasme krijgen. En wie weet ervaar jij wel een ‘Yogasme’ of yoga-orgasme!

5. Samen sporten

Door samen te gaan sporten wordt je relatie sterker en je seksleven intenser. Je werkt jezelf samen in het zweet waardoor je elkaar nog sexyer zal vinden. Als je samen sport leer je elkaars lichaam nog beter kennen, en dat komt echt van pas in de slaapkamer.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…