Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Slaapkamertips voor een sterkere relatie

Anja
2 min read

Als jullie een relatie hebben en samenwonen, speelt een groot deel van de relatie zich af in de slaapkamer. Hier hebben jullie de meeste seks, zeggen jullie elkaar welterusten voor het slapengaan en hier worden jullie samen wakker. Als je relatie een beetje stroef loopt, kun je dus het beste in de slaapkamer beginnen met verbeteringen. Daarom hieronder 5 slaapkamertips voor een sterkere relatie.

1. Weg telefoon

Als je samen in de slaapkamer bent, zorg er dan voor dat je ook echt ‘samen’ bent. Zet je smartphone op stil, je tablet uit en breng tijd door met elkaar.

2. Houd hetzelfde ritme aan

Het kan soms lastig zijn in een relatie. De één staat vroeg op voor werk en de ander heeft misschien de ochtenden vrij. Probeer echter zoveel mogelijk hetzelfde slaapritme aan te houden. Zo vallen jullie samen in slaap en worden jullie samen wakker. Dit versterkt jullie relatie.

3. Knuffelen

Allebei te moe voor seks? Ga dan niet gelijk slapen maar toon dat je elkaar graag ziet en knuffel nog een beetje voor het slapen gaan.

4. Wees lief

Zeg altijd dat je van hem of haar houdt voor het slapen gaan. En dat je dankbaar bent dat diegene in je leven is. Dit is een kleine moeite maar heel leuk om te horen van je partner.

5. Kinderen in hun eigen kamer

Leer je kinderen aan dat zij in hun eigen bed slapen. Soms wil je gewoon even wat tijd alleen met je partner doorbrengen en het is belangrijk dat je daarbij niet gestoord wordt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…