Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat jullie slaappositie zegt over jullie relatie

Anja
11 min read

Slaap jij op je rug, buik, of liever op je zij? Iedereen heeft een slaappositie waarin hij of zij het liefst slaapt. Als je alleen slaapt dan lig je in een bepaalde houding, maar als je met je partner slaapt dan is jouw slaappositie waarschijnlijk anders. Hoe jullie slapen kan veel over je relatie zeggen.

Lepeltje lepeltje

Iedereen kent deze positie wel. In de eerste vijf jaar van een relatie komt deze positie het vaakst voor, omdat jullie dan constant bij elkaar willen zijn. Als jullie zo slapen dan is er geen spanning en zijn jullie blij met de relatie.

lepeltje lepeltje slapen

De krab

Ligt hij of jij in een rare positie, bijvoorbeeld met de benen naast het bed of met het hoofd aan het voeteneind? Dit kan erop wijzen dat één van jullie onbewust de behoefte heeft aan afstand of zelfs wilt vluchten uit de relatie. Oppassen geblazen dus!

slaappositie de krab

De omstrengeling

Knuffelen jullie elkaar als het ware in jullie slaap? De omstrengeling is de meest intieme slaappositie en het liefst zouden jullie met elkaar versmelten. Deze positie komt het meest voor in het begin van een relatie, als jullie nog heel erg verliefd op elkaar zijn.

omtrengeling

De voetbal

Bij de voetbal maakt het niet echt uit in welke positie jullie liggen, maar jullie voeten raken elkaar aan. Dit lijkt niet de meest intieme positie, maar dat is het wel. Het geeft aan dat jullie je met elkaar verbonden voelen en dat jullie op je gemak zijn.

slaappositie voetbal

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…