scrollTop top

Slank met de Nintendo Wii? Hier zijn de 5 leukste games

Slank met de Nintendo Wii? Hier zijn de 5 leukste games

Wil jij graag meer bewegen en vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Deze Nintendo spelletjes zijn niet alleen leuk, je verbrandt er enorm veel calorieën mee. En het beste moet nog komen: het voelt helemaal niet alsof je aan het sporten bent!

Zumba Fitness

Met dit spel verbrand je evenveel calorieën als tijdens een gewone workout. Het is een van de beste manieren om gewicht te verliezen. Je zal die extra kilootjes snel van je af dansen en je hebt zelfs niet het gevoel dat je aan het sporten bent. Tijdens Zumba Fitness verbrand je ongeveer 250 calorieën in 30 minuten tijd.

Just Dance

Dit spel is zo leuk dat je niet beseft dat je aan het sporten bent. Je verbrandt enorm veel calorieën en je spieren worden sterker. Tijdens een Just Dance spel verbrand je ongeveer 190 calorieën in 30 minuten tijd. Extra bonus: je kan eens goed lachen met je vrienden!

Sports Active 2

Met dit spel kan je je eigen workout samenstellen. Je kan bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan je boven- of onderlichaam. Er zijn cardio oefeningen en je kan zelfs je vooruitgang zien met een 30 dagen Challenge. Dit spel is fantastisch als je niet graag naar de fitness gaat en toch wat motivatie kan gebruiken om te sporten.

Golds’s Gym Dance Workout

Voor elk liedje begint krijg je een schatting van het aantal calorieën dat je zal verbruiken. Het werkt echt motiverend! Je kan je eigen programma samenstellen en je verbrandt enorm veel calorieën.

Wii Fit met Balance Board

Met het Balance Board verbrand je calorieën terwijl je je coördinatie traint. Het is een leuke afwisseling en het zal je motiveren om je workout vol te houden.

 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  240.149.666
 • Aantal
  doden
  4.893.034
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.279.869
 • Aantal
  doden
  25.747

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!