Tsjechen hebben hun bierverbruik drastisch moeten terugschroeven
De bierconsumptie in Tsjechië is het voorbije jaar door de uitbraak van het coronavirus bijzonder zwaar getroffen. Er kon nog een gemiddelde consumptie van...
Inhoud
Ben jij ook actief op Tinder? Tinder is een leuke dating App, maar soms kan het ook behoorlijk fout gaan. Hier zijn de do’s en don’ts van Tinder.
Niemand houdt van een saai en algemeen profiel. Zeg dus geen standaard dingen zoals: Ik ben spontaan en ik hou van lachen. Maak het iets interessanter, wees specifiek. Zeg iets als: Ik hou van volleybal en ik kook graag gezonde gerechtjes.
Heb je een match? Je hoeft heus niet te wachten tot hij het initiatief neemt. Vrouwen die zelf het initiatief nemen op dating apps zijn gelukkiger, dat is wetenschappelijk bewezen. Neem je leven in eigen handen en stuur hem een berichtje.
Kijk altijd eens of jullie gemeenschappelijke facebookvrienden hebben. Zo kan je meer over hem te weten komen.
Kijk altijd naar zijn andere foto’s. Zijn eerste profielfoto kan namelijk een foto van 10 jaar geleden zijn. Hecht toch niet te veel belang aan zijn uiterlijk, kijk ook naar zijn beschrijving. Hebben jullie dezelfde interesses? In het echte leven ga je mannen ook automatisch mooier vinden als je ze leuk vindt.
Je hebt een match en je wil hem een berichtje sturen, maar wat moet je zeggen? Openingszinnetjes als “hoe gaat het?” zijn een beetje saai. Bedenk iets leuks en spannend, een dilemma bijvoorbeeld. Laat hem kiezen tussen “bier of wijn?” of “Londen of Madrid”. Je kan hem ook onmiddellijk een vraag stellen, bijvoorbeeld “Wat is jouw passie?”. Dat is veel spannender en het gesprek zal onmiddellijk goed zitten.
Tinder kan soms lijken op een grote vleeskeuring. Er komen dan ook heel wat mannen op af die enkel uit zijn op een one-night-stand. Ook al vind je hem leuk om mee te chatten, stuur hem geen naaktfoto’s. Zolang je hem niet in het echt hebt gezien weet je echt niet of je hem kan vertrouwen. Je wil toch niet dat je foto’s overal op internet verspreid worden?
De bierconsumptie in Tsjechië is het voorbije jaar door de uitbraak van het coronavirus bijzonder zwaar getroffen. Er kon nog een gemiddelde consumptie van...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon