Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tip: probeer gratis groepslessen uit of laat een gezondheidsanalyse uitvoeren tijdens Sportoase Experience Days

Lore
5 min read

Nog geen plannen dit weekend? Maak het dan eens lekker actief op de Sportoase Experience Days! Op 19 en 20 januari kan je in elke vestiging van Sportoase namelijk tal van groepslessen en workshops meepikken. Sportoase biedt ook verschillende indrukwekkende promoties aan.

Groepslessen uit én in het water

BBB, Zumba, Fatburner… het is maar een greep uit de vele groepslessen die je dit weekend kan komen ontdekken bij jouw favoriete Sportoase-vestiging.

Ook in het water kan je bijvoorbeeld Aquabalance, Aquazumba, Aquajogging en zelfs zwangerschapszwemmen komen uitproberen.

De specifieke programma’s van elke vestiging vind je hier.

Benieuwd naar de fitness?

Verder kan je ook een kijkje nemen in de uitgeruste fitnessruimtes van Sportoase. In een aantal vestigingen kan je ook een gezondheidsanalyse laten uitvoeren. Zo worden je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa… gemeten.

Het doel van zo’n analyse? Een optimaal trainingsschema samenstellen dat volledig op jouw lichaam is afgesteld. En zo dus je persoonlijke gezondheidsdoelen vlot helpt bereiken.

Doe je voordeel!

De kans is groot dat je meteen zin zult hebben om erin te vliegen en een fitnessabonnement aan te schaffen. Dit weekend krijg je daar nog een aantal leuke extra’s bij: bij een 3 maanden- of 12 maandenabonnement kan je voor slechts €5 extra per maand onbeperkt komen zwemmen bijvoorbeeld. Je krijgt ook gratis een gezondheidsanalyse aangeboden.

Op alle beurtenkaarten krijg je dit weekend bovendien meteen 2 beurten cadeau.

Wat is jouw dichtstbijzijnde vestiging?

Weet jij niet goed wat jouw dichtstbijzijnde Sportoase-vestiging is? We zetten ze hieronder nog even op een rijtje. Klik door om het programma van jouw vestiging te ontdekken!

Maak er een sportief weekend van!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…