Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De ultieme tips om je seksleven te verbeteren

Olivier
2 min read

Ben jij tevreden over je seksleven, of mag het wel met wat meer pit? Voor degene die niet tevreden zijn over hun seksleven, hieronder dé ultieme tips om je seksleven te verbeteren!

Luister naar elkaar

Luisteren en praten zijn misschien wel de twee belangrijkste vaardigheden in een relatie. Probeer altijd eerlijk tegenover elkaar te zijn en durf te praten over seks. Zo kom je er ongetwijfeld achter wat je partner het lekkerst vindt, en dit zal jullie seksleven verbeteren.

Sextalk

Geef elkaar tijdens de seks complimenten en pep elkaar op. Zo maken jullie elkaar helemaal wild en gaan alle remmen los. En dan hebben we het niet over complimenten als: “wat heb je mooie ogen!”…

Spontaniteit

Wanneer je al een tijdje in een relatie zit kan seks op een gegeven moment routine worden. Elke avond na het eten bijvoorbeeld. Probeer deze routine te doorbreken door spontaan je partner te zoenen tijdens de afwas bijvoorbeeld. Hierdoor blijft jullie seksleven spannend.

Sensuele massage

Niemand zegt natuurlijk nee tegen een sensuele massage, al helemaal niet na een drukke, stressvolle werkdag. Zet een ontspannen muziekje op en geef je partner een (erotische) massage. Zo komen jullie heerlijk in de sfeer!

Blijf zoenen

Vaak zien we (helaas) in relaties dat er na een tijdje niet meer gezoend wordt. Probeer te blijven (tong) zoenen in je relatie, dit zorgt voor meer intimiteit, en indirect ook voor betere seks.

Striptease

Mannen vinden niets zo geil als een opwindende striptease. Bind hem vast, en ontdoe je langzaam van je kleren. Betast jezelf terwijl je hem langzaam losmaakt. Wedden dat hij je neemt als nooit te voren?

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…