Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze 6 seksposities krijg je een mooier lichaam

Anja
2 min read

Goede seks is volgens veel mensen één van de fijnste dingen in het leven. Maar het is niet alleen heel erg fijn, het kan je ook nog een mooier lichaam opleveren.  Je verbrandt natuurlijk sowieso calorieën tijdens de seks. Maar met deze 6 seksposities krijg je een nog mooier lichaam, dan van gewone seks.

1. Orale seks

Voor deze seks positie moet de man zittend plaats nemen op een bed of bank. De vrouw legt haar handen aan weerszijden van de man en begint hem oraal te bevredigen. Op deze manier traint de vrouw een groot deel van haar bovenlichaam.

2. Bovenop

Of het nu de man of de vrouw is, degene die bovennop zit, verbrandt het meeste calorieën. Tijdens een flinke seks partij verbrand je zo al net zoveel als tijdens een half uur hardlopen. Wie af wil vallen zit bovenop kortom.

3. Train je biceps

Een man hoeft om zijn biceps te trainen niet langer te zweten in de sportschool. Neem plaats in een stoel en laat de vrouw bovenop je zitten terwijl ze je aankijkt. Met haar armen om jouw nek beweeg je haar vervolgens van voor naar achter. Een ideale positie om je biceps te trainen.

4. Beenspieren

In de staande doggy style positie trainen zowel man als vrouw hun beenspieren. Het beste resultaat wordt bereikt bij het buigen van de benen tussen de 10 en 30 graden.

5. Veel seks

Iedere keer dat je seks hebt, verbrand je calorieën en train je onder andere je buikspieren. Een enkel orgasme verbrandt maar liefs 100 calorieën. Hoe vaker hoe beter dus.

6. Veel verschillende standjes

Ook tijdens de seks is variatie belangrijk. Met ieder standje worden wel andere spieren aangesproken. En voor het mooiste resultaat is het proberen van veel verschillende standjes een pluspunt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…