scrollTop top

Wat niemand je vertelt over masturberen

Wat niemand je vertelt over masturberen

Masturberen, iedereen heeft het wel eens gedaan, zowel mannen als vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat 94% van de mannen wel eens masturbeert en voor de vrouwen is dat percentage 85%. Wij weten natuurlijk wel beter en denken dat de rest hier gewoon over liegt. Het is namelijk nu niet echt iets waar je veel met andere mensen over praat. Hieronder 6 bizarre feitjes over masturberen die niemand je vertelt!

In relatie

Je zou denken dat mensen die een relatie hebben niet tot nauwelijks meer masturberen maar het tegendeel is waar! Mensen die vaak seks hebben, masturberen ook regelmatig. Het zal je dan ook niet verrassen dat koppels die veel aan zelfbevrediging doen ook bijna altijd een goede relatie of zelfs een tophuwelijk hebben. Je doet het dus niet alleen voor jezelf.

Betrapt

Wist je dat 41% van de ‘masturbeerders’ wel eens betrapt is. En dit kan heel ongemakkelijk zijn en je bent helemaal uit de ‘sfeer’. Tref daarom altijd eerst de juiste voorbereidingen. Better safe than sorry! Beter voor jezelf en al helemaal voor je omgeving.

Goed voor je immuunsysteem

Wist je dat masturberen zorgt voor een betere weerstand? Bepaalde onderdelen van het immuunsysteem worden geactiveerd door seksuele opwinding en orgasme.

Gezond

Naast het verhogen van je weerstand helpt masturberen ook bij het verlichten van stress. Bovendien draagt het ook bij aan een goede nachtrust en kan het zelfs infecties voorkomen.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.795.888
 • Aantal
  doden
  4.734.577
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!