Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo geef je je seksuele zelfvertrouwen een boost

Anja
3 min read

De meeste vrouwen hebben meer moeite om van seks te genieten dan mannen. Dit komt niet alleen omdat vrouwen moeilijker een orgasme krijgen tijdens de daad, maar ook omdat veel vrouwen zich continu zorgen maken tijdens de seks. Ze zijn niet zo zeer bezig met de daad, maar maken zich vooral zorgen over hun lichaam, of ze het wel goed doen en ga zo maar door. Heb jij hier ook last van? Zorg dan voor meer seksueel zelfvertrouwen en je kunt net zo veel genieten van de seks als je bedpartner. Hoe je voor meer seksueel zelfvertrouwen zorgt, lees je in dit artikel.

Tip 1: verwezenlijk je fantasieën

De meeste mensen hebben een seksuele fantasie, maar hebben deze fantasie nog nooit werkelijkheid gemaakt. Heb jij een bepaalde fantasie, zoals je verkleden? Verwezenlijk deze fantasie dan en je komt er vanzelf achter hoe leuk het is om jouw wildste dromen in het echt te beleven. Je maakt je (saaie) seksleven niet alleen wat spannender, maar krijgt ook meer zelfvertrouwen.

Tip 2: trek pikante lingerie aan

Dat je je niet zo sexy voelt in een katoenen slip en een sport bh, is eigenlijk wel logisch. Wil jij je echt sexy voelen? Draag dan de juiste lingerie. Dit hoeft geen pikante lingerie met open kruis te zijn, maar kan ook al een mooi setje van kant betreffen. Trek aan waar jij je mooi in voelt en je krijgt vanzelf meer zelfvertrouwen, ook onder de lakens.

Tip 3: verzorg jezelf goed

Over het algemeen is je vagina zelf in staat zich goed te reinigen en de zuurgraad op peil te houden, maar dit betekent niet dat je vagina helemaal geen verzorging nodig heeft. Zeep, sprays en allerlei andere producten voor de intieme zone kun je links laten liggen, maar het is wel belangrijk je vagina regelmatig schoon te maken met een beetje water. Ben je schoon daarbeneden, dan voel je je vanzelf zelfverzekerder.

Tip 4: neem een glaasje wijn en de remmingen verdwijnen

Door een glas wijn te drinken, kunnen de seksuele remmingen al voor een groot deel verdwijnen. Overdrijf het overigens niet, want als je te veel drinkt ben je niet eens meer in staat om seks te hebben. Drink een glas wijn bij het eten en dit kan al voldoende zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen.

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…