Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wetenschappelijke signalen die aantonen dat je verliefd bent

Camille
2 min read

Hoe weet je dat je verliefd bent? Natuurlijk door de vlinders in je buik en doordat je de hele dag aan hem denkt. Dat zijn wel heel duidelijke signalen. Steeds checken of hij je een berichtje heeft gestuurd, of hij jouw berichtje al heeft gelezen. Of als jullie nog niet hebben gedate voortdurend bedenken hoe je hem zo ver kan krijgen dat hij eens met je uit gaat.

Hij is speciaal

Je bent verliefd als je denkt dat hij en hij alleen bijzonder is. Hij heeft eigenlijk alleen maar goede eigenschappen, als iemand je zou vragen om een slechte karaktertrek van hem te noemen dan kun je die met de beste wil van de wereld niet bedenken. Je beeldt je in dat hij jou meer aandacht geeft dan andere vrouwen. Je wilt het liefst de hele dag bij hem in de buurt zijn en voortdurend weten wat hij doet en vooral met wie. Zodra hij ook maar even aandacht besteedt aan een andere vrouw voel je een steek van jaloezie, ook al is die aandacht puur platonisch.

Je wordt bezitterig

Ook al hebben jullie nog geen relatie, je wordt een beetje bezitterig als het om hem gaat. Hij mag niet meer met andere vrouwen uitgaan, hij mag ze niet te veel aandacht geven in de kroeg, want die aandacht moet hij aan jou besteden. Als al deze symptomen op jou van toepassing zijn dan mag je er vanuit gaan dat je verliefd bent. Als je nog geen contact met hem hebt gezocht wordt het hoog tijd om actie te ondernemen, voordat iemand anders er met hem vandoor gaat.

Lees ook:

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…