Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 tips om je seksuele zelfvertrouwen op te krikken!

Olivier
3 min read

Iedereen is wel een beetje verlegen als het op seks aankomt. Je stelt je tenslotte letterlijk helemaal bloot. Onzekerheid over je lichaam is heel normaal, maar het is natuurlijk fijner als je volop van de seks kunt genieten zonder die kleine onzekerheden. Daarom hieronder 10 tips om je seksuele zelfvertrouwen op te krikken!

Laat ja fantasieën uitkomen

We hebben allemaal wel een spannende fantasie op het gebied van seks. Bondage, een spannend rollenspel of misschien wel een trio. Verwezenlijk je fantasieën en krijg je zelfvertrouwen terug.

Verkleed je

Koop een sexy lingeriesetje, zo voel je je niet zo naakt in de slaapkamer en dus een stuk zelfverzekerder. Leuke bonus is dat dit hem ook in de zevende hemel brengt.

Scheer je intieme delen

Voorzie je intieme delen van een beauty behandeling. Een geschoren schaamstreek is niet alleen hygiënischer, het zal je ook een enorme ‘confidence boost’ bezorgen.

Alcohol

Het drinken van een of twee alcoholische versnaperingen kan ervoor zorgen dat je meer ontspannen bent tussen de lakens en je seksuele remmingen vergeet. Pas wel op dat je niet teveel drinkt, je wilt natuurlijk niet tijdens de seks in slaap vallen.

Muziek

Muziek de manier waar je je voelt erg beïnvloeden. Zet een ontspannen en sexy muziekje op wanneer jullie van bil gaan en je zult zien dat je je een stuk zelfverzekerder voelt.

Sfeerverlichting

Wanneer er felle lampen op je gericht zijn, kan dit ongemakkelijk werken. Zorg voor een zachte gloed in de slaapkamer door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken. Dit is ook een stuk romantischer en spannender.

Praat erover

We weten allemaal dat communicatie de sleutel is in een goede relatie. Ook op het gebied van seks is het belangrijk dat jullie veel praten. Geef aan dat je af en toe wat onzeker bent in de slaapkamer. Hij zal hier vast begrip voor tonen.

Vergelijk jezelf niet met anderen

Op de reclameborden en op tv zien we allemaal slanke modellen met een prachtig egale huid. Probeer je hier niet mee te vergelijken. Iedereen is speciaal op zijn of haar eigen manier.

Kijk niet teveel (romantische) films

Natuurlijk is het heerlijk om samen met je lief een romantische komedie te kijken. Neem deze films echter niet té serieus. Ga niet denken dat het zo hoort als in de films. Het blijven films, het is allemaal geacteerd.

Beweeg genoeg

Wanneer je veel aan sport doet, zal je zelfvertrouwen ook groter zijn. Dit is wetenschappelijk bewezen en bovendien is het lichamelijk ook goed om voldoende te bewegen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…