Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 X lekker chocolade

Olivier
2 min read

Chocolade, wie is er nu geen fan van? Je hebt chocolade in alle soorten en smaken, er is dus voor iedereen wat wils. Lekker snoepen wanneer je ongesteld bent, of gewoon eens stukje chocolade bij de koffie. Elk moment van de dag leent zich om een lekker stukje chocolade te verorberen. Wij hebben voor jullie 6 soorten overheerlijke chocolades op een rijtje gezet die je absoluut eens moet proberen!

After eight

Dit chocolaatje is al meer dan 50 jaar oud en is herkenbaar door zijn vierkante vorm en groene verpakking. Je moet er wel van houden, want deze chocola heeft een intense mint vulling!

M&M’s

Deze immens populaire chocolade ‘kogels’ zijn er in verschillende soorten. Met chocolade vulling, pindavulling en koekjesvulling. Heerlijk voor wanneer je een film kijkt!

Kinderchocolade

Dit kennen de meeste van jullie nog wel uit jullie kindertijd. Dit is een milde chocolade met een melkachtige. Pas wel op, want deze chocolade werkt ontzettend verslavend

Toblerone

Dit is een Zwitserse chocolade in de bekende, bergachtige, verpakking. De chocola bestaat uit melkchocolade, noga, amandel en honing. Dit zorgt voor een heerlijke zachte smaak.

Mars bar

De mars repen zijn al een bijna een eeuw wereldwijd verkrijgbaar. Ze zijn niet voor niets zo populair. Door de zachte kruimige substantie gecombineerd met een laagje karamel, kan bijna niemand deze chocolade reep weerstaan.

Milka

Dit is misschien wel het bekendste chocolade merk in ons land. Je kunt deze chocolade herkennen aan de paarse wikkel met de paars-witte koe erop. Je hebt oneindig veel verschillende Milka repen, voor iedereen wat wils

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…