Het coronavirus heeft de volgende maanden nog wat verrassingen voor ons in petto
Het afgelopen jaar heeft één veronderstelling bijna al ons denken over de pandemie gedomineerd: op een gegeven moment zal het voorbij zijn. We rekenen...
Inhoud
Heb jij mooie, volle, ronde billen? Dan mag je van geluk spreken, ronde billen brengen namelijk heel wat voordelen met zich mee. Wij hebben 8 redenen op een rijtje gezet om van je ronde billen te houden!
Heup vet neemt onder andere schadelijke zuren op en gaat aderverkalking tegen. Overigens geldt dit niet voor buik vet, dit is wel schadelijk voor je gezondheid!
Het is algemeen bekend: dikke billen (en een slanke taille) zijn aantrekkelijk voor mannen. Brede heupen geven namelijk aan dat je zonder problemen een kind kan baren.
Omdat je meer mannen voor het uitkiezen hebt, door je ronde billen, beschik jij over meer sociale vaardigheden omdat je meer moeite moet doen om de juiste man eruit te pikken.
De omega 3-vetzuren die in je mooie, volle billen zitten spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van depressies. Indirect maken ronde billen je dus zelfverzekerder.
Deze omega-3 vetzuren schijnen ook goed te zijn voor de ontwikkeling van de hersenen van je kind. Wanneer je borstvoeding geeft, komen deze vetten in de moedermelk terecht en zal het brein van je pasgeboren baby zich beter ontwikkelen.
Uit recent, Brits onderzoek blijkt dat ruim 90% van de Belgische mannen liever in bed ligt met een vrouw met ronde billen. Deze zouden zich namelijk meer inzetten dan slanke dames en actiever zijn tussen de lakens.
Wanneer je stevige billen hebt, beschik je ook over sterke heupspieren. Deze zorgen er weer voor dat je lichaam in een rechte lijn staat. Dit zorgt er overigens ook voor dat je lichaam slanker lijkt.
Het extra vet dat opgeslagen zit in die mooie, ronde billen kan dienen voor extra brandstof wanneer je dit nodig hebt. Als je ziek bent bijvoorbeeld of als je weinig tijd hebt om te eten. Handig toch?
Het afgelopen jaar heeft één veronderstelling bijna al ons denken over de pandemie gedomineerd: op een gegeven moment zal het voorbij zijn. We rekenen...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon