Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 redenen om van je ronde billen te houden

Olivier
2 min read

Heb jij mooie, volle, ronde billen? Dan mag je van geluk spreken, ronde billen brengen namelijk heel wat voordelen met zich mee. Wij hebben 8 redenen op een rijtje gezet om van je ronde billen te houden!

Ze bieden bescherming

Heup vet neemt onder andere schadelijke zuren op en gaat aderverkalking tegen. Overigens geldt dit niet voor buik vet, dit is wel schadelijk voor je gezondheid!

Dikke billen zijn aantrekkelijk

Het is algemeen bekend: dikke billen (en een slanke taille) zijn aantrekkelijk voor mannen. Brede heupen geven namelijk aan dat je zonder problemen een kind kan baren.

Je bent gevoeliger

Omdat je meer mannen voor het uitkiezen hebt, door je ronde billen, beschik jij over meer sociale vaardigheden omdat je meer moeite moet doen om de juiste man eruit te pikken.

Je bent zelfverzekerder

De omega 3-vetzuren die in je mooie, volle billen zitten spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van depressies. Indirect maken ronde billen je dus zelfverzekerder.

Je krijgt slimmere kinderen

Deze omega-3 vetzuren schijnen ook goed te zijn voor de ontwikkeling van de hersenen van je kind. Wanneer je borstvoeding geeft, komen deze vetten in de moedermelk terecht en zal het brein van je pasgeboren baby zich beter ontwikkelen.

Betere sekspartner

Uit recent, Brits onderzoek blijkt dat ruim 90% van de Belgische mannen liever in bed ligt met een vrouw met ronde billen. Deze zouden zich namelijk meer inzetten dan slanke dames en actiever zijn tussen de lakens.

Goed voor je lichaamshouding

Wanneer je stevige billen hebt, beschik je ook over sterke heupspieren. Deze zorgen er weer voor dat je lichaam in een rechte lijn staat. Dit zorgt er overigens ook voor dat je lichaam slanker lijkt.

Extra brandstof

Het extra vet dat opgeslagen zit in die mooie, ronde billen kan dienen voor extra brandstof wanneer je dit nodig hebt. Als je ziek bent bijvoorbeeld of als je weinig tijd hebt om te eten. Handig toch?

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…