Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Daarom vallen vrouwen op zelfverzekerde mannen

Anja
2 min read

Ondanks alle emancipatie van de afgelopen decennia is er nog steeds sprake van verschillen tussen manen en vrouwen. En dat zal ook altijd zo blijven. Mannen zijn nu eenmaal anders dan vrouwen, geen emancipatiegolf die dat zal kunnen veranderen. Vrouwen hebben nog steeds het gevoel dat ze graag door een man beschermd willen worden. En een man heeft het oerinstinct zijn vrouw te moeten beschermen tegen de boze buitenwereld. Dus gaan vrouwen op zoek naar een zelfverzekerde man.

De man neemt de leiding

Veel vrouwen houden ervan dat de man de leiding neemt. Niet alleen als het om seks gaat, maar ook in andere situaties.

Stranden jullie met autopech, of raken jullie verdwaald in een onbekende omgeving dan is het de taak van de man om het probleem op te lossen. Hij verwisselt de lekke band of belt met de hulpdienst om de auto weer aan de praat te krijgen. En als jullie verdwaald zijn geraakt dan is het zijn taak om vertrouwend op zijn richtinggevoel de juiste weg weer te vinden. En als hem dat niet lukt dan is het zijn taak om hulp in te roepen en de weg te vragen aan een voorbijganger of op zoek te gaan naar bewegwijzeringsborden.

Vrouwen vinden zichzelf vaak niet bijzonder

Vrouwen vinden zichzelf vaak helemaal niet buitengewoon knap of bijzonder. Wanneer een man aandacht aan hen besteedt en zich ineens heel vreemd gaat gedragen omdat hij indruk op een vrouw wil maken, zullen vrouwen daar snel doorheen prikken. Bovendien kun je dit voor jou ongewone gedrag ook niet heel lang volhouden. Bij een eerste ontmoeting kun je je als man misschien nog wel wat anders – oftewel in jouw ogen beter – voordoen dan je bent. Maar als jullie werkelijk een relatie krijgen zul je met onnatuurlijk gedrag vroeg of laat door de mand vallen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…